Det är ganska frustrerande att fastna i Googles verifieringsfönster efter att ha utfört en fabriksåterställning på din Samsung-enhet. När fabriksåterställningen är klar kommer du att bli ombedd att logga in med samma Google-konto som tidigare var inloggad på enheten. Om du har glömt inloggningsuppgifterna till ditt Google-konto är det enda sättet att låsa upp enheten att utföra en Samsung FRP-bypass. Detta hjälper dig att använda din enhet utan att utföra Google-kontoverifiering. I den här artikeln kommer vi att förklara ett av de mest bekväma sätten att kringgå Google-kontoverifiering på din Samsung-enhet.

Del 1: Allt du bör veta innan du byter FRP-lås

Tidigare var det ganska enkelt att låsa upp en Android-enhet. Vem som helst kunde låsa upp en Android-enhet genom att utföra en fabriksåterställning. Med tiden förstod dock Google betydelsen av att tillhandahålla säkerhet och det var därför som introducerade "FRP"-funktionen med Android Lollipop 5.1-uppdatering.

FRP eller Factory Reset Protection är en specialfunktion som lägger till ett säkerhetslager på en Android-enhet. Det betyder att även om någon utför en hård återställning på en enhet, måste han ange Google-kontouppgifter för att låsa upp enheten. Så om din smartphone blir stulen eller försvunnen, skulle ingen kunna komma åt din personliga information alls.

Den här funktionen blev dock en huvudvärk för personer som inte kom ihåg sitt användarnamn och lösenord. Detta är när du utför en Samsung FRP-bypass kommer att visa sig vara fördelaktigt. När du kringgår FRP-låset behöver du inte längre logga in med ditt Google-konto för att få åtkomst till enheten. en sak som du kommer ihåg är att du bör ta en säkerhetskopia av din enhet eftersom processen kan torka bort befintlig data från din enhet.

Så låt oss förstå hur man gör Google bypass på vilken Samsung-smartphone som helst.

Del 2: Hur man kringgår FRP-lås på Samsung-enheter [Stöd Android 11]

Att kringgå verifieringsstadiet för Google-kontot är ingen komplicerad process. Du behöver dock ett verktyg från tredje part för att göra jobbet. PassFab Android Unlocker är dedikerad Android-upplåsningsprogram som hjälper dig att utföra Samsung FRP-upplåsning.

Så här kan du använda PassFab för att kringgå FRP på din smartphone.

Steg 1: Installera PassFab Androud Unlocker och anslut din enhet till datorn via en USB-kabel. Starta nu programvaran på din PC och välj "Ta bort Google Lock FRP".

click remove google lock feature

Steg 2: Du kommer att uppmanas till ett nytt fönster som innehåller valet av Android-version. Välj versionen av din telefon och tryck på "Skicka meddelande" för att gå vidare med processen.

click start remove

Steg 3: Programvaran kommer att skicka ett meddelande till din SAMSUNG, följ instruktionerna i gränssnittet för att kringgå frp på Samsung.

För Android 11:

download the file to bypass the frp

För Android 6/9/10:

download the file to bypass the frp

För Android 7/8:

go to settings page

Steg 4: Starta om telefonen och använd PIN-koden för att låsa upp telefonen utan att verifiera ditt Google-konto.

bypassed google lock successfully

Extra tips: Brist på att kringgå FRP-lås

Även om att kringgå FRP-låset kan vara en livräddare, har det också några nackdelar, som:

  • När du tar bort Google-kontot på din enhet kommer all data att raderas också.
  • Eftersom att kringgå FRP-låset är en enkel process, kan vem som helst bryta sig in i din smartphone, vilket gör din enhet sårbar för obehörig åtkomst. Även om folk inte kommer att kunna hämta någon data från din enhet.

Slutsats

Det avslutar vår guide för att utföra Samsung FRP-bypass med PassFab Android-upplåsaren. Så om du har undrat hur du kommer förbi Google-kontoverifieringsprocessen, följ de ovan nämnda stegen och lås upp FRP på din Samsung-enhet.