"Apparna på min surfplatta kraschade hela tiden, så jag återställde min enhet till fabriksåterställning. Men efter en fabriksåterställning ber min surfplatta nu om Google-kontouppgifter, vilket jag inte kommer ihåg längre. Hur går man förbi Google FRP?"
verify google account to bypass frp

Om du använder en Android-telefon som kör Android 5.1 eller en senare version måste du vara medveten om Google-låset. Användare måste ange ett e-post-ID och lösenord som Google-konto för att använda i Android-telefonen. Detta konto används för att aktivera FRP-låset på din Android-enhet. När detta lås är aktiverat på din Android-telefon blir det otroligt svårt att kringgå detta lås utan att ange det ursprungliga e-post-ID och lösenord.

Till skillnad från de flesta andra Android-lås kan ett Google-lås inte kringgås genom att utföra en tvångsåterställning på din enhet. Om du har glömt e-post-ID eller lösenord som du använde när du aktiverade Google-låset, oroa dig inte! I den här artikeln kommer vi att vägleda dig noggrant om alla möjliga metoder som du kan använda för att effektivt kringgå Google FRP-låset på din Android-enhet med dator.

Del 1: Vad är FRP? Kan FRP förbigås?

Innan vi börjar diskutera hur man kringgår FRP med comouter. Det är nödvändigt för dig att helt förstå vad FRP är och hur det skyddar din Android-telefon. I grund och botten är Factory Reset Protection eller FRP en säkerhetsåtgärd som tas av smartphonetillverkare och surfplattor. Syftet är att förhindra klienten från säkerhetsintrånget när enheten blir stulen. Tjuven torkar vanligtvis av dina data och utför fabriksåterställningen. Frp spelar här en betydande roll.

Den frågar efter användarens autentiseringsuppgifter innan återställning. Om personen utför återställningen utan att ange kontoinformation kommer enheten att sluta fungera. Den kommer att fortsätta att fråga efter uppgifterna om den tidigare ägaren. Om personen inte lämnar information kommer den efter ett par försök att spärras.

Nu uppstår frågan, kan FRP någonsin förbigås? Så svaret är Ja! Det finns äkta fall där ägaren har låst sig utanför sina enheter. I sådana fall kan FRP förbigås. Om du har SAMSUNG och något liknande har hänt dig kommer vi att berätta för dig några sätt att kringgå Google-verifiering med en dator.

Del 2: Hur kringgår jag FRP med en dator?

Vi har sammanställt de bästa metoderna för dig att kringgå FRP med pc. Dessutom har vi det mest effektiva FRP-bypass-verktyget för att låsa upp som kommer att kringgå FRP även på SAMSUNG-enheter med hjälp av en dator. Här är de fyra bästa metoderna för att kringgå din Google-verifiering med en dator:

Metod 1: Förbi Samsung FRP med dator via PassFab Android Unlocker

Om du har låst dig själv från din surfplatta eller Samsung-enhet kan Google Lock bypass-verktyget - PassFab Android Unlocker har fått din rygg. Det är en professionell skärm- och FRP-upplåsare med lättanvända funktioner och ett vänligt gränssnitt. Och nu stöder den Samsung med Android 6/7/8/9/10/11. Se stegen nedan för att kringgå FRP Unlock med datorn med detta fantastiska verktyg.

 • Steg 1. Först och främst, ladda ner och installera PassFab Android Unlocker på din PC.
 • Steg 2. Anslut sedan din surfplatta till datorn via USB-kabel. Starta programmet och välj "Ta bort Google Lock (FRP)."

  click remove google lock feature in passfab android unlocker
 • Steg 3. Välj nu din Android-version och klicka på "Skicka meddelande".

  click start remove in passfab android unlocker
 • Steg 4. Se till att din enhet är ansluten till Wi-Fi, så skickar PassFab Android Unlocker ett meddelande till enheten.

  receive a notification from passfab android unlocker
 • Steg 5. Om din Android är Android 11, följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera din Samsung-enhet.

  set up samsung device
 • Steg 6. Om din Android är Android 6/9/10, följ instruktionerna på skärmen för att ställa in din Samsung-enhet.

  set up samsung device
 • Steg 7. Om din Android-version är Android 7/8, följ dessa instruktioner på gränssnittet för att ställa in Samsung-enheten.

  download the bypassfrp apk file to bypass frp

Notera: Den nya metoden att kringgå Google FRP-lås uppgraderas, framgångsfrekvensen är högre. Värt ett försök!

Läs också: Hur man kringgår FRP-lås på alla Samsung-enheter

Metod 2: Förbi Google FRP med Pangu FRP Bypass

Här är ett annat FRP Lock-bypass-verktyg att använda på dina Android-telefoner genom att ansluta det till datorn. Pangu FRP bypass används för att enkelt kringgå Google-kontot. Det som är bra är att det är gratis och kompatibelt med Micromax-, Samsung- och Motorola-enheter. Kontrollera stegen nedan för att kringgå frp med en dator som använder Pangu:

 • 1. Installera den på en PC och anslut din enhet med en USB-kabel.
 • 2. Kör det och det kommer att be dig lägga till detaljer för att låsa upp FRP-kontot.Pangu FRP Bypass Tool

Metod 3: Förbi Google Lock utan OTC med Sidesync

Den tredje metoden för att kringgå Google Lock med en dator är att använda en programvara som heter Sidesync. Se stegen nedan för att se hur du använder den:

 • 1. Ladda ner och installera Sidesync.apk. Anslut också enheten till PC.
 • 2. Sedan visas en popup. Välj Öppna med Chrome för att ladda ner filen.open with chrome
 • 3. Gå sedan till Play Butik från enheten du vill kringgå FRP-landinstallationen ES File Explorer.download es file explorer
 • 4. Öppna ES File Explorer och installera APK från nedladdningsmappen.
 • 5. Klicka på Säkerhetskopiera och återställ. Slutligen, tryck på Factory Data Reset.

Det är allt; din FRP kommer inte längre att vara aktiv.

Metod 4: Förbi FRP med OTC med Samsung SRP settings.apk

Den sista metoden innebär användning av OTG och en enhet. Följ stegen nedan för att se hur man kringgår FRP med datorn:

 • 1. Ladda först ner Samsung FRP settings.apk
 • 2. Kopiera sedan APK-filen till USB.
 • 3. Använd OTG-kabel för att ansluta enheten till PC.
 • 4. Installera nu apk-filen. Den kommer att be dig att ge tillstånd att komma åt telefonen. Så tillåt behörigheten att fortsätta till nästa steg.
 • 5. Gå till Navigera och återställ. Välj "Återställ fabriksdata." Enheten startar om och raderar all data, inklusive fabriksåterställningsskyddslås.

Vanliga frågor: Folk frågar också om att kringgå FRP

Q1. Hur stänger jag av FRP-låset utan en dator?

Du kan använda FRP-borttagningstjänsten eller FRP-bypass-apk för att ta bort FRP-låset utan att behöva en dator.

Q2. Hur kringgår jag Google-verifiering efter att ha återställt datorn?

Du kan använda professionella verktyg som PassFab Android Unlocker för att kringgå Google-verifiering även efter återställningen. Det spelar ingen roll om du helt har glömt inloggningsuppgifterna för ditt Google-konto.

Q3. Tar Odin bort FRP Lock?

Ja, men du måste blinka enheten med Odin. Eftersom det är ett fabriksåterställningsskydd, så för att åsidosätta det måste du blinka.

Slutord

Om du har glömt dina Google-uppgifter och vill återställa har vi sammanställt fyra metoder åt dig. Inledningsvis såg vi vad FRP är. Sedan diskuterade vi hur man kringgår FRP-låset med datorn. Utöver allt täckte vi den bästa möjliga metoden, PassFab Android Unlocker i detalj. Jag är säker på att den här steg-för-steg-guiden hjälpte dig att lösa dina FRP-problem. Om du har ytterligare frågor, låt oss veta i kommentarsfältet. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på alla dina frågor så snart som möjligt.

passfab android unlocker box
 • Ta bort lösenordet för Android-låsskärmen
 • Ta bort Sumsung Google Lock(FRP) på Windows
 • Supportmönster, PIN-kod, fingeravtryck, etc
 • Stöd alla Android-versioner