Q1. Hur hämtar jag min registreringskod?

Ange ordernumret eller den e-postadress du använde för att göra beställningen.

1.Om du köper produkten från vår byrå kan du inte hämta koden eftersom de inte delar kundinformation med oss.

2. Om du köper produkten från App Store behöver du ingen kod, starta bara App Store och gå till fliken Köp för att använda den direkt.

3. Om du har gjort beställningen framgångsrikt men den uppmanar "beställningen finns inte" när du försöker söka, vänta 30~60 minuter tills beställningen träder i kraft i vår databas. Om du inte får koden efter 2 timmar, vänligen kontakta vår supportteam för vidare hjälp.

Här kan du hämta din registreringskod om du hamnar i följande situation:

  • Har inte fått din registreringskod efter ditt köp.
  • Koden gick förlorad under en datorkrasch eller ändring.
  • Du har uppgraderat din produkt och behöver den nya registreringskoden.

Q2. Varför får jag inte registreringskoden E-post efter köp?

Under allmänna omständigheter kommer plattformen att skicka dig en bekräftelse via e-post som innehåller din beställningsinformation, registreringsinformation och nedladdnings-URL inom en timme efter att du gjort en beställning.


Vänligen bekräfta om beställningen gjordes framgångsrikt och se till att du skrev in rätt e-postadress. Kontrollera också SPAM-mappen om den har taggats som SPAM.


Om du inte får e-postbekräftelsen ens efter 12 timmar kan detta bero på internetproblem eller systemfel. Vänligen kontakta vår Supportteam och ange din beställnings-e-post, beställnings-ID eller beställningskvitto. Vi kommer att svara inom 48 timmar.

Q3. Varför är registreringskoden ogiltig?

Registreringskoden skickas via plattform när en beställning har validerats. Egentligen är det giltigt som vi har testat tusen gånger innan publicering utan problem.


Om du får meddelandet att registreringsinformationen är ogiltig, se till att du använder den licensierade e-posten och registreringskoden i din bekräftelseorder. Och använd kopiera och klistra in metoden för att ange licensen och lämna inte efterföljande tomt.

Notera:

Du bör använda den medföljande licensierade e-posten för att registrera dig, INTE din egen e-postadress. Du bör kopiera och klistra in direkt i rätt textrutor i registerfönstret eftersom både license-post och kod är skiftlägeskänsliga.