Alla har minst en upplevelse i livet när de glömmer låsmönstret på sin telefon. Denna upplevelse kan vara ganska dålig. I situationer som denna kan du få panik och kanske tro att det inte finns något möjligt sätt att låsa upp din telefon. Men du kommer att bli förvånad över att veta att du enkelt kan låsa upp Oppo mönsterlås, helt själv. Den här artikeln är helt tillägnad Oppo a3s mönsterupplåsning process eller någon annan Oppo-enhet. Så, låt oss komma igång! Och låt oss ta dig ur denna katastrofala situation.

oppo a3s pattern unlock

Lösning 1: Lås upp Oppo A83-mönster med MSM Download Tool

Om du letar efter nedladdning av Oppo A3s mönsterupplåsningsverktyg, är MSM Download ett blinkande onlineverktyg som hjälper dig att flasha lagerfirmware i din smartphone och utföra Oppo A83-mönsterupplåsning.

Steg 1: Börja med att ladda ner flashverktyget och flashfilerna på din PC och extrahera dem med WinRar.

Steg 2: Kopiera all data från den extraherade mappen "flash-tool" och klistra in den i den extraherade mappen "flash-fil".

Steg 3: Starta nu "MSMDownloadTool.exe" som administratör, du måste ange ditt användarnamn och lösenord genom att köpa premiumversionen av MSM Download Tool.

oppo a3s pattern unlock 1

Steg 4: När verktyget startar trycker du på knappen "Starta allt" för att lista alla firmwarefiler. Vid denna tidpunkt kommer verktyget att börja verifiera för PC Memory Checksum. Ha tålamod eftersom denna process vanligtvis tar flera minuter att slutföra.

Steg 5: Anslut nu din Oppo A3s till datorn via en USB-kabel och tryck på starttangentkombinationen (volym ned+strömknapp).

Steg 6: Om anslutningen upprättades kommer en ny "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008-port" att visas under fliken "Portar" i din dators enhetshanterare.

oppo a3s pattern unlock 2

Steg 7: Vid denna tidpunkt kommer verktyget automatiskt att upptäcka enheten i "ELT-läge" och initiera blinkningen omedelbart.

Steg 8: Återigen kan blinkningsprocessen ta ett par minuter att slutföra. Så se till att du inte gör något för att avbryta anslutningen. Det är allt; MSM-nedladdningsverktyget kommer att fullständigt flasha ett nytt firmwarepaket på din enhet.

Lösning 2: Lås upp Oppo A3s med Android Device Manager

Att använda Google Hitta min enhet är det andra sättet du kan använda för att låsa upp Oppo A3s. Men det är bara tillgängligt om du tidigare har aktiverat "Hitta min mobil" och "Plats" på din enhet. Den här funktionen kan användas för att låsa, ringa eller radera Android-enheten. Dessutom har denna metod hög framgångsfrekvens och enkel användning. Om du vill använda det här sättet, följ dessa detaljerade steg.

 • Gå först till Android Hitta min enhet - Google .
 • För det andra, logga in på ditt Google-konto hos Oppo A3s.
 • Välj sedan enheten från vänster sida. Och du kommer att se tre alternativ: Ring, Lås, Radera.
 • För att låsa upp enheten, klicka på "Radera".
 • oppo a3s pattern unlock
 • Äntligen behöver du bara vänta ett ögonblick och dina Oppo A3s kommer att låsas upp.

Lösning 3: Hård återställning för att låsa upp Oppo A3s mönsterlås

Oppo A3s hårda återställning är ett annat sätt att låsa upp mönsterlås. Men i det här fallet kommer du att förlora allt du har lagrat i det interna minnet.

Så här kan du utföra en hård återställning på din Oppo-telefon:

Steg 1: Stäng av enheten och se till att batteriet laddas till minst 50 %.

Steg 2: Tryck och håll ner "Volym ner" + "Power"-tangenterna samtidigt tills Oppo-logotypen visas på din skärm.

Steg 3: Du kommer inte att kunna använda pekskärmen vid denna tidpunkt. Så använd volymknapparna för att navigera till alternativet "Torka data/fabriksåterställning". Tryck nu på "Power"-tangenten för att initiera den hårda återställningsprocessen.

När återställningsprocessen är klar kommer du kringgå mönsterlåset och välkomnas av FRP-inloggningsfönstret, vilket också kan orsaka problem.

Något om Oppo FRP Unlock

Efter att ha utfört en Oppo A3s-upplåsning blir du ombedd att logga in med det Google-konto du använde innan du återställde din enhet. Detta är en säkerhetsfunktion känd som FRP (Factory Reset Protection) som Google introducerade med Android 5.1 för att hindra obehöriga från att låsa upp enheten.

Men denna säkerhetsfunktion kan också bli en orsak till problem. Om du inte kommer ihåg inloggningsuppgifterna för ditt Google-konto kommer du inte att kunna låsa upp enheten. Om du vill låsa upp Oppo FRP-lås finns det inga effektiva sätt som kan hjälpa dig att göra det.

Ytterligare tips: Hur man låser upp andra Android-telefoner

Ibland kan det hända att du inte kan låsa upp enheten trots att du har ansträngt dig för mycket. Här kommer problemet, hur man låser upp Android-telefoner utan lösenord eller pin. I denna situation behöver du en professionell hjälp, som kan vara i namn av PassFab Android Unlocker . Oavsett varför du har stängt av din enhet, kanske du har glömt ditt lösenord, kanske du glömt din pin eller mönster, kommer detta verktyg att finnas där för att hjälpa dig. Android Unlocker kommer automatiskt att upptäcka ditt problem och hjälpa dig med Huawei, Xiaomi, Samsung eller andra Android-telefoners mönsterlåsborttagning, utan att skada din enhet.

Följ dessa steg för att ta bort Oppo mönsterlås:

 • Steg 1: Starta verktyget PassFab Android Unlocker och välj funktionen känd under namnet "Ta bort skärmlås". Anslut sedan enheten till datorn med en USB-kabel. Detta program kommer att installera en drivrutin för din enhet.

  oppo a3s pattern unlock passfab android unlocker
 • Steg 2: När enheten väl har anslutits kommer en popup att visas och du måste klicka på alternativet "Start" för att gå vidare till nästa steg.

  oppo a83 pattern unlock passfab android unlocker
 • Steg 3: Du kommer att få en påminnelse som säger, om du tar bort A3s mönsterlås raderas all data på din telefon, vill du fortsätta klickar du på "ja" för att gå vidare.

  oppo a83 pattern lock passfab android unlocker
 • Steg 4: Efter att ha väntat i några sekunder kommer din låsskärm att låsas upp. Klicka på alternativet "Klart" och processen är klar!

  oppo a3s pattern lock remove passfab android unlocker

Grattis! Du har lätt uppnått ditt mål Borttagning av Android-låsskärm .

Slutsats

Så efter att ha läst den här artikeln har du vetat hur du låser upp Oppo mönsterlås. Våra mobiltelefoner är vår största tillgång i denna digitala värld. Om våra Android-telefoner av någon anledning blir låsta kan situationen bli för komplicerad och katastrofal för oss. Så varför inte låsa upp våra Android-enheter genom att använda dessa enkla verktyg? Vi hoppas att du måste ha gillat denna enkla och lättsamma formel borttagning av skärmlås !

passfab android unlocker box
 • Ta bort lösenordet för Android-låsskärmen
 • Ta bort Sumsung Google Lock(FRP) på Windows
 • Supportmönster, PIN-kod, fingeravtryck, etc
 • Stöd alla Android-versioner