Låt mig gissa, du är här för att du hade ett missöde med din smarta telefons mönsterlås. Det kan finnas två situationer för detta. Chansen är stor att du har glömt ditt mönsterlås. Eller så kanske du har skrivit in ett fel mönster för många gånger att du nu är helt utelåst från din telefon. Detta händer eftersom systemet upptäcker dig som en obehörig användare. Du kanske undrar hur man gör kringgå Android-mönsterlås skärm med Mac, eller hur?

Vi vet att du vill bli av med den här situationen. Det är dags att sluta oroa sig. Vi har din rygg. Du kan enkelt kringgå Android-mönsterlåsskärmen genom att följa några enkla metoder som vi har nämnt i den här artikeln. När du har kollat in dem alla väljer du den som passar dig bäst. Så, utan vidare, låt oss börja låsa upp din Android-telefon.

Del 1: Hur man kringgår mönsterlås

Att glömma smartphonelösenord händer oftare än du kanske tror. Det är väldigt vanligt att människor glömmer sitt skärmlås på grund av ett så hektiskt liv. Det finns så många saker att oroa sig för i livet att enkla saker som detta ibland försummas.

Nu finns det många sätt att kringgå Android-mönsterlåsskärmen. Jag skulle föreslå att du provar alla och sedan väljer den som är bäst och bäst för dig. Så, låt oss komma igång!

Sätt 1: Använd PassFab Android Unlocker (för Win/Mac)

Jag vet hur frustrerande det är att ha en låst telefon. Men att ha tillgång till ett professionellt verktyg som PassFab Android Unlocker gör saker bättre och lättare för dig! Med hjälp av denna programvara kan du enkelt kringgå mönsterlåset på några minuter.

Bara genom att följa några enkla steg kan du säkert kringgå Android-mönsterlås väldigt snabbt. Fortsätt läsa för att ta reda på hur!

 • 01 Först av allt, ladda ner och installera programmet. När du har installerat det, kör det som administratör.
 • 02 Efter att ha sett till att programmet har startat, välj "Ta bort skärmlås"-funktionen. Anslut nu din enhet till Mac/Win med hjälp av en USB-kabel.

  click remove screen lock in android unlocker to bypass pattern lock
 • 03 När den är korrekt ansluten kommer ett fönster att dyka upp. Klicka på "Start" för att fortsätta.

  click start to bypass pattern lock
 • 04 Ett fönster kommer att fråga dig att om du tar bort låset raderas alla dina tidigare lagrade data. Välj "Ja" för att fortsätta.
 • 05 Borttagningsprocessen kommer att startas nu.
 • 06 När borttagningsprocessen är klar klickar du på "Klar" för att avsluta processen. Grattis! Ditt Android-lås har tagits bort.

  bypass pattern lock in android device successfully

Här är en video som visar hur du kringgår Android-låsskärmen med PassFab Android Unlocker:

Sätt 2: via Googles webbplats för Hitta min enhet

Googles "Hitta min enhet" har hjälpt användare att ändra sin PIN-kod för låsskärmen sedan flera år tillbaka. Nu har såklart nästan alla användare ett Google-konto. Googles "Hitta min enhet" är en inbyggd tjänst på Android-telefoner. Om du är utelåst från din telefon, men ditt Google-konto är inloggat, kan du kringgå mönsterlås väldigt enkelt. Du behöver bara följa dessa enkla steg:

 • 01 Öppna en webbläsare från din dator och direkt till Googles webbplats "Hitta min enhet".
 • 02 Här dyker en skärm upp. Klicka på "Lås" för att fortsätta. På så sätt kommer webbplatsen att få en fix på din Android.

  bypass pattern lock via google find my device
 • 03 Efter det kommer den att be dig om ett nytt lösenord för att ersätta det äldre. Skriv in det två gånger för verifiering, och du är klar!

Sätt 3: Hitta min mobiltjänst (endast för Samsung-användare)

Om du är en Samsung-användare, så finns det en tjänst som är enbart gjord för dig. Och om du redan har ett registrerat Samsung-konto, då är det din lyckodag. Den här tjänsten kallas "Hitta min mobiltjänst", mycket lik Googles Hitta den här enheten. Följ dessa instruktioner noggrant för att kringgå Android-mönsterlåsskärmen med "Hitta mina mobiltjänster":

 • 01 Direkt till länken "Hitta min mobiltjänst" från valfri webbläsare och logga in på ditt Samsung-konto.
 • 02 Välj alternativet "Lås upp" från de angivna flikarna.

  bypass pattern lock using find my mobile service
 • 03 Klicka nu på knappen "Lås upp". Den kommer att upptäcka all skärmlåsinformation.

  click unlock in find my mobile to bypass pattern lock
 • 04 Du måste nu skriva in ditt Samsung-kontolösenord för att bekräfta.

Sätt 4: Använd ADB för att inaktivera mönsterlösenord

Särskilt tack till de nya felsökningskommandona genom vilka användare kan ändra mönstret på låsskärmen. Även om den kommer med några krav, kommer den här metoden bara att fungera om du någonsin har aktiverat USB-felsökning på din telefon tidigare och om ditt datorsystem har tillgång till att ansluta via ABD. Se till att följa stegen nedan noggrant.

 • 01 Först och främst anslut din telefon till datorn med hjälp av en USB-kabel.
 • 02 Det finns en kommandotolk i din ADB-katalog. Klicka på det.
 • 03 Skriv följande kommando i det svarta fönstret: adb-skal rm /data/system/gesture.key
 • 04 Nu är det bara att starta om din enhet. Du kan nu komma åt din telefon med ditt mönster men se till att ändra det innan du startar om igen.

  bypass pattern lock using adb

Sätt 5: Med Android Enhetshanteraren

Android Device Manager är väldigt enkelt att använda verktyget om du vill kringgå mönsterlåset på Android genom att använda en mac. Den övergripande processen att låsa upp en telefon genom denna programvara är relativt kort och ganska enkel att utföra. Följ bara dessa steg:

 • 01 Besök "Android Device Manager" via en webbläsare.
 • 02 Logga in med dina Google-kontouppgifter. En skärm kommer att dyka upp. Klicka nu på knappen "Lås".
 • 03 Ange nu ett nytt lösenord. Detta kommer att ersätta din tidigare. Skriv in det nya lösenordet igen för ytterligare verifiering.

  bypass pattern lock using android device manager

Sätt 6: Via fabriksåterställning

Till sist, låt oss prata om Factory Reset-metoden. Du kan kringgå mönsterlåset på detta sätt också. Det är extremt lätt att använda och kan fungera med nästan alla enheter. Endast en nackdel som denna programvara innehåller är att den kan orsaka dataförlust. Bortsett från det kan du enkelt följa dessa enkla steg för att låsa upp din telefon.

 • 01 Stäng först av din enhet. Tryck och håll in ström- och volymknapparna samtidigt tills skärmen blir tom.
 • 02 Nu kommer du att se en Android bootloader-meny. Tryck på strömknappen genom att klicka på "Återställningsläge".
 • 03 Välj "Factory Reset" och starta bara om enheten igen.

  bypass pattern lock via factory reset

Sammanfattning

Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig att kringgå mönsterlås på Android. Nu kan du enkelt låsa upp din telefon genom att använda någon av metoderna som nämns ovan. För att göra det enklare för dig, se till att följa alla instruktioner mycket effektivt. Kolla också in PassFab Android Unlocker om du vill låsa upp din telefon utan krångel. Önskar dig massor av lycka till!

Del 2: Vanliga frågor om att förbigå mönsterlås

F1: Vad är mönsterlås?

Mönsterlås är en av många säkerhetsåtgärder som gör din enhet säker. Som namnet antyder kräver det ett visst mönster för att låsa upp din telefon.

F2: Kan du kringgå mönsterlåset på Android?

Ja, det kan du definitivt! Vi har nämnt 6 sätt i den här artikeln genom vilka du kan kringgå Android-mönsterlåsskärmen. Se till att gå igenom alla metoder och välj sedan den som fungerar bäst för dig!

F3: Hur kringgår du ett mönsterlås?

Det finns olika metoder för att kringgå mönsterlåset:

 • Sätt 1: Använd PassFab Android Unlocker (för Win/Mac)
 • Sätt 2: via Googles webbplats för Hitta min enhet
 • Sätt 3: Hitta min mobiltjänst (endast för Samsung-användare)
 • Sätt 4: Använd ADB för att inaktivera mönsterlösenord
 • Sätt 5: Med Android Enhetshanteraren
 • Sätt 6: Via fabriksåterställning