Om din Android-smarttelefon kör Android 5.1 eller högre är den utrustad med en säkerhetsfunktion som kallas Factory Reset Protection (FRP). Om du försöker återställa telefonen kommer du att uppmanas att logga in med ditt Google-konto och lösenord. FRP:s primära mål var att säkerställa att endast Android-telefonägare kunde fabriksåterställa sin enhet.

Men vad händer om du tappar lösenordet till ditt Google-konto? Vad händer om du skaffar en begagnad telefon som ännu inte har återställts till fabriksinställningarna? Antyder detta att du inte kommer att kunna använda enheten korrekt efter att du tagit bort den från det tidigare kontot?

Lyckligtvis för dig kan du inaktivera FRP-låset med FRP-låsborttagningsverktyg . Vi kommer att visa hur man använder FRP-bypass verktyg i den här artikeln.

Del 1: [Stöd Android 11] Bästa Samsung FRP Lock Removal Tool-PassFab Android Unlocker

Vill du inaktivera Googles FRP-lås? PassFab Android Unlocker kommer att ta hand om det. Som en kompetent Android-lösenordsupplåsningsprogramvara låter den dig ta bort FRP-lås på Samsung-enheter.

Låt oss nu titta på den omfattande guiden för att se hur den fungerar som ett Samsung FRP-låsborttagningsverktyg:

Steg 1: Du kan börja med att ladda ner och installera PassFab Android Unlocker på din dator.

Steg 2: Anslut din Android-enhet till din dator via USB-kabel och välj sedan funktionen "Ta bort Google Lock(FRP)".

FRP lock removal tool Samsung-FRP lock

Steg 3: Du ser detaljerna och kan fortsätta genom att välja Android-versionen av din Samsung-telefon och klicka på "Skicka meddelande".

FRP lock removal tool Samsung - remove FRP lock

Obs: Innan du tar bort Android-enheten, se till att den är ansluten till Wi-Fi.

Steg 5: Då kommer din Samsung-enhet att få ett meddelande.

FRP lock removal tool Samsung - sending notification

Steg 6: Nu måste du konfigurera din enhet genom att följa instruktionerna.

För Android 11:

FRP lock removal tool Samsung - download file

För Android 6/9/10:

FRP lock removal tool Samsung - download file

För Android 7/8:

FRP lock removal tool Samsung - set screen lock pattern

Steg 7: Efter att du har gjort dessa kan du starta om din smartphone och ange PIN-koden du ställde in just nu för att kringgå Google-låset.

FRP lock removal tool Samsung - FRP removed

Del 2: Varför är PassFab Android Unlocker bäst?

Alla behöver en solid anledning att tro om något är bäst eller bättre än dess alternativ. Samma sak händer i det här fallet. Funktionerna i PassFab Android Unlocker förklarar varför det är det bästa FRP-upplåsningsverktyget.

Fantastiska funktioner i PassFab Android Unlocker:

 • Skärmupplåsningsverktyg
 • Google FRP-borttagningsverktyg på Samsung

Fördelar med att använda PassFab Android Unlocker:

 • Lätt att använda och pålitlig
 • Tar enkelt bort skärmlåset
 • Låser upp FRP-lås snabbt
 • Lämplig för personer som inte är tekniskt kunniga
 • Stöd Android 11 och lägre

Del 3: Andra verktyg för borttagning av FRP-lås som du kan använda

Här är ett urval av andra 11 FRP-upplåsningsverktyg som du kan använda om du är utelåst från din Android-smarttelefon och fortfarande inte vet lösenordet till ditt Google-konto. Du kan välja den mest lämpliga metoden från denna samling baserat på din smartphone.

1. Verktyg för borttagning av Frp-lås: Pangu

FRP-låsborttagningsverktyg är ett gratis och otroligt effektivt för att kringgå FRP-lagret. Det fungerar för alla varianter av Android, inklusive Lollipop 5.1, Marshmallow 6.1, Nougat 7.0 och 7.1.2, och Oreo 8.0. Du kan använda den för att låsa upp telefoner från alla populära märken, inklusive Samsung, Micromax, Xiaomi och Motorola.

FRP lock removal tool - pangu frp unlocker

2. D&G Remove Tool

D&G Unlocker är ett gratis och extremt kraftfullt verktyg för borttagning av FRP-lås som du kan använda för att snabbt låsa upp FRP-låset på din enhet. Denna programvara är känd för sina tidsbesparande möjligheter. Den är kompatibel med alla Windows-modeller, från XP till 10. Du behöver bara ansluta din telefon till din dator och du behöver inte använda ditt Google-konto eller lösenord.

best FRP bypass tool - D&G Remove Tool

3. Samsung FRP-kaparverktyg

FRP Hijacker är ett verktyg för borttagning av FRP-lås designat speciellt för Samsungs smartphones. Om du äger en Samsung-telefon finns det inga andra alternativ du bör leta efter. Du kan plocka upp den här med ögonbindel. Det är välkänt för att ge den bästa och snabbaste prestandan av alla andra alternativ som finns tillgängliga för Samsungs smartphones.

best FRP bypass tool - Samsung FRP Hijacker Tool

4. FRP Bypass APK

FRP Bypass Apk är ett välkänt Google FRP-låsborttagningsverktyg och Flashing-programvara. Det är utvecklat och släppt av Gadgets Doctor och låter dig inaktivera din Android-enhets FRP-lås gratis. Om du är den legitima ägaren av Google-kontot som är kopplat till telefonen kommer det här verktyget att slutföra uppgiften på mindre än tio minuter.

FRP lock removal tool - frp bypass apk

5. GSM FRP Bypass och blinkande verktyg

Nästa namn på vår lista är GSM Flasher ADB Bypass Tool. Det är en annan enkel, snabb och extremt framgångsrik programvara för borttagning av FRP-lås för att låsa upp din enhets FRP-lås. Allt du behöver göra är att ladda ner och starta det på din dator. Den körs på både Windows och Mac OS X.

best FRP bypass tool - GSM FRP Bypass and Flashing Tool

6. Samsung FRP Helper v0.2

Samsung FRP helper v0.2 är ett litet verktyg för borttagning av FRP-lås från Samsung som kringgår FRP Google-verifiering på Samsung Galaxy-telefoner i samtals- och ADB-läge. Om du letar efter ett FRP-samtalsverktyg som gör att du kan kringgå FRP-verifiering genom samtalsprocessen, kan du använda det här.

7. FRP-bypasslösningar

FRP Bypass Solutions har kontrollerats och modifierats för att du ska kunna kringgå Google-autentisering om du tappar ditt kontos autentiseringsuppgifter. Den är kompatibel med alla Android-smarttelefoner, inklusive Moto-serien, LG, ZTE, HUAWEI, Samsung, HISENSE och XPERIA. Det är ett av de bästa FRP-låsverktygen att överväga.

best FRP bypass tool - FRP Bypass Solutions

8. FRP Lock Google Verification Bypass Tool

Detta är en revolutionerande teknik, och med denna programvara för borttagning av FRP-lås kan extra skydd för Android-enheter kringgås. Den är kompatibel med nästan alla Android-enheter och låser upp alla Android-telefoner som har blockerats på grund av ett återaktiveringslåsfel.

best FRP bypass tool - FRP Lock Google Verification Bypass Tool

9. Ett nytt FRP/Google-konto förbikoppling och blinkande verktyg

Ett av de bästa verktygen för att täcka nästan alla nya Android-telefonmodeller. Denna metod är mycket enkel att använda. Detta verktyg är kompatibelt med alla aktuella enhetsmodeller. Det här verktyget stöder även äldre versioner av SP Flash.

best FRP bypass tool - A New FRP/Google Account Bypass and Flashing Tool

10. King Tool

King Tool är en multi-tasking programvara för Samsung Android smartphones och surfplattor. Den kan reparera och låsa upp Samsungs smartphones och surfplattor. Den är kompatibel med en mängd olika telefoner. Dessutom är det bland de bästa FRP-bypass-programvaran.

best FRP bypass tool - King Tool

11. Octoplus FRP-verktyg

Octoplus FRP Tool är en programvara för borttagning av FRP-lås som kan användas för att kringgå fabriksåterställningssäkerheten på Android-enheter. Metoden är kompatibel med ett brett utbud av Mediatek QCOM och Spreadtrum-baserade smartphones.

best FRP bypass tool - octoplus frp tool

Slutsats

Du förstår nu vad FRP är och hur du enkelt och säkert låser upp det. Dessa är alla de bästa FRP-låsborttagningsverktyg för att kringgå FRP-lagret. Jag hoppas att den här artikeln var till nytta för dig.

Men om du vill ha något pålitligt och lätt att använda, då skulle jag rekommendera dig att använda PassFab Android Unlocker om enheten som behövs för att ta bort FRP-låset är Samsung. Det är den snabbaste och pålitliga metoden att kringgå FRP-lås i din smartphone.

passfab android unlocker box
 • Ta bort lösenordet för Android-låsskärmen
 • Ta bort Sumsung Google Lock(FRP) på Windows
 • Supportmönster, PIN-kod, fingeravtryck, etc
 • Stöd alla Android-versioner