Hur man låser upp iPhone-lösenord på iPhone 11/X/8/7/6/5/4 [2021 Uppdaterad]

En iPhone innehåller alla dina värdefulla data, såsom kontakter, foton, konton på sociala medier, lösenord, till och med e-plånböcker och praktiskt taget allt. Men alla dessa saker är tillförlitligt gömda på andra sidan av den låsskärmen, som du inte verkar komma förbi. Du kan sätta din enhet i avaktiverat läge om du slarvigt försöker ange fel lösenord sex gånger. Här guidar vi dig genom flera vanliga lösningar och sidled för att komma förbi hur man låser upp iPhone-lösenordet på iPhone 11/X/8/7/6/5/4 problem.

Del 1. Hur man låser upp iPhone utan lösenord/iTunes/iCloud/Siri

Om du frågar mig hur man låser upp iPhone utan Siri eller lösenord eller iTunes, då PassFab iPhone Unlocker är ett säkert sätt att lösa hur du låser upp valfri iPhone utan problem med lösenordet. Den erbjuder följande funktioner för att låsa upp iPhone Apple ID och låst skärm på bara några minuter:

  • Gå förbi iPhone/iPad-skärmlösenord direkt
  • Fixa inaktiverad iPhone/iPad utan iTunes eller iCloud
  • Ta bort 4-siffrig/6-siffrig lösenord, Touch ID och Face ID från iPhone/iPad
  • Ta bort Apple-ID på iPhone/iPad utan lösenord
  • Fullt kompatibel med den senaste iOS 13/iPadOS/12.4 och iPhone 11 Pro Max/11 Pro/11/XS/XS Max/XR/X/8/7/6

Här kommer vi att diskutera detaljerna om hur du använder iPhone Unlocker-programvaran för att få din iPhone upplåst. När du laddar ner och installerar programvaran antingen på PC eller Mac, kommer du direkt till vägen för att låsa upp din iPhone.

Steg 1: I början kommer du att presenteras två alternativ – "Lås upp lösenord för låsskärm" och "Lås upp Apple ID". Klicka på den förra.

Steg 2: Här kommer du att uppmanas att ansluta din iPhone med en USB-kabel och klicka på "Start".

Steg 3: Ladda sedan ner firmware-paketet. Du måste ange platsen för att ladda ner firmware. Tryck på knappen "Ladda ner" för att fortsätta.

Steg 4: Tryck nu på "Start Unlock"-knappen för att börja spricka men du kan inte spara dina data.

I slutändan kommer den att visa dig beräknad tid och när det är klart tas lösenordet bort effektivt. Nu kommer du att kunna ställa in ett nytt iPhone-lösenord samt Touch ID och Face ID. Om du har iTunes- eller iCloud-säkerhetskopia kan du återställa alla dina data från säkerhetskopian.

Du kan också titta på den här videohandledningen för att få mer detaljerade steg om det:

Del 2. Hur man låser upp iPhone-lösenord utan dator genom att använda Siri

Siri, Apples virtuella assistent, är en intressant funktion som gör det möjligt för användare att utföra massor av olika uppgifter på språng. Siri stötte på många brister under sin utvecklingsperiod, vissa buggars annonssårbarheter blev kända för att de användes för vanliga användare. En av dessa buggar var ganska användbar eftersom den lät användare använda Siri för att lära sig hur man låser upp iPhone-lösenord utan iTunes eller dator.

  • Tryck och håll hemknappen för att aktivera Siri på en låst iPhone. När den är aktiverad frågar du "Vad är klockan?" Siri kommer att visa en klocka på skärmen.
  • Klicka på klockan och gå till fliken Världsklocka. Klicka på "+"-ikonen för att lägga till en ny klocka. Skriv valfri stad i sökfältet och sedan "Välj alla" texten med ett dubbeltryck. Detta ger dig några alternativ inklusive en Dela-knapp.
  • Från delningsmenyn väljer du meddelanderutan och skriver ett nytt meddelande. I fältet "Till" skriver du valfria tecken och trycker på Enter eller Retur på tangentbordet. Texten blir grön.
  • Tryck på "+"-ikonen för att lägga till en ny kontakt. Du kommer att dirigeras till skärmen "Skapa ny kontakt". Tryck på knappen Skapa ny kontakt.
  • Klicka nu på alternativet Lägg till foto för att lägga till ett foto. Du kommer att tas till fotobiblioteket.
  • Vänta några sekunder i fotobiblioteket och tryck sedan på hemknappen. Du kommer att föras till startskärmen och kringgå lösenordet. Är det inte ett trick!

Även om hur man låser upp iPhone-lösenord med Siri-metoden inte är universell eftersom det bara är en bugg och fungerar för vissa användare och huvudsakligen bara fungerar på iOS 10.1 och lägre. I de senaste iOS-versionerna 11 och 12 har buggarna enligt uppgift fixats och inte kunnat användas för att lura Siri-låset upp inaktiverad iPhone.

Del 3. Hur man låser upp iPhone med dator genom att använda iTunes

Det finns inget hemligt lösenord för att låsa upp vilken iPhone som helst, men du kan följa Apples officiella rekommenderade metod för att kringgå din låsskärm. Det första du dock behöver är en säkerhetskopia av din enhet i iTunes. Om du tidigare har gjort en säkerhetskopia av din enhet med iTunes, har du tur idag. Eftersom det blir enkelt och säkert för dig att kringgå din låsskärm utan att förlora din data.

Det finns också en "teknik" med vilken du till och med kan säkerhetskopiera efter att du förlorat åtkomsten till din iPhone. Jag kommer att förklara i detalj processen att hur kommer du att kunna göra säkerhetskopieringen eller om det inte är möjligt vad som kan bli konsekvenserna för dig.

1. Hur man låser upp iPhone-lösenord med iTunes

För att utföra den här metoden skulle du åtminstone ha synkroniserat din enhet en gång med iTunes nyligen. Och du borde inte ha startat om din iPhone efter synkronisering. Detta beror på att när du försöker ansluta din enhet till datorn måste du acceptera "trust"-avtalet på iPhone. Så när du väl har litat på en PC/Mac med din iTunes kan du utföra säkerhetskopieringen även efter att du förlorat åtkomsten till din enhet.

Å andra sidan, om du aldrig anslutit din iPhone till iTunes och synkroniserat. Och glömde ditt lösenord, det kan bara finnas ett alternativ för dig - du kommer att förlora din värdefulla data när du försöker återställa eller överträffa den blockerade iPhone. Förutsatt att du tidigare har synkroniserat din iPhone följer vi stegen nedan för att säkerhetskopiera din enhet om den inte har säkerhetskopierats tidigare och du har glömt ditt lösenord.

Steg 1: Öppna iTunes, anslut din iPhone till datorn via USB-kabel.

Steg 2: Din enhet kommer snart att visas i det övre vänstra hörnet, välj enheten.

Steg 3: Låt nu din enhet automatiskt synkronisera iPhone och göra en säkerhetskopia. Om den inte säkerhetskopierar automatiskt kan du bara klicka på säkerhetskopieringsknappen i iTunes "Sammanfattning"-fönstret när du väljer din enhet.

iPhonen säkerhetskopieras nu med denna hackiga teknik även efter att lösenordet har glömts. Du kan se säkerhetskopian under "Senaste säkerhetskopieringen" med datum och tid då den gjordes.

2. Inte synkroniserad med iTunes innan Hur gör man?

Att återställa din iPhone med återställningsläget är ditt enda alternativ om du aldrig har synkroniserat din enhet med iTunes eller iCloud. Denna procedur raderar din iPhones data permanent och kommer att ställas in som ny. Så här raderar du iPhone med återställningsläge.

Anslut din iPhone till en dator och öppna iTunes. Beroende på iPhone-modellen måste du trycka på en hårdvaruknappkombination för att gå in i återställningsläget. För din enkelhet har jag presenterat en bildskildring av processen för alla nya iPhone-modeller. Följ med enligt din enhetsmodell.

  • På iPhone 8, iPhone X, iPhone 11 eller senare: Tryck snabbt på och släpp knappen "Volym upp". På samma sätt trycker du snabbt på "Volym ner"-knappen. Slutligen, tryck och håll ned "Power"-knappen tills du ser återställningslägesskärmen.
  • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus-modeller: Tryck och håll samtidigt på sidoknappen "Power" och "Volym ned"-knappen tills du ser återställningslägesskärmen.
  • För iPhone 6, iPhone 6s och alla tidigare modeller: Tryck och håll in både "Ström"-knappen och "Hem"-knappen samtidigt. Fortsätt att hålla ned tills du ser skärmen för återställningsläge.

När du utför processen och går in i återställningsläget medan du är ansluten till iTunes, kommer iTunes att uppmana dig med ett popup-fönster med alternativ för både återställning och uppdatering. Klicka på "Återställ".

iTunes kommer att ladda ner den senaste programvaran för din enhet. Nedladdningsprocessen tar cirka 15 minuter om processen tar mer än 15 minuter kommer iPhone automatiskt att avsluta återställningsläget. Detta är normalt och om det händer, upprepa bara stegen. När du är klar kan du ställa in din iPhone som en ny enhet och ställa in ett nytt lösenord. Tyvärr kommer du att förlora all din värdefulla data.

Del 4. Hur man låser upp iPhone-lösenord med dator genom att använda iCloud

Om du vill hitta hur du låser upp iPhone-lösenord utan Siri, iClouds " Hitta iPhone "-funktionen är en fantastisk funktion, men främst utformad för stöld- och dataskyddssyfte. Om du inte har en säkerhetskopia på iTunes eller iCloud och har fastnat med glömt lösenord, kan den här funktionen rädda dig från besväret. Även om du använder detta funktionen kommer att helt radera din enhet med alla data och filer på den. Vad du behöver för att använda den här funktionen är att "aktiveras" i iPhone-inställningarna och ditt Apple-ID och lösenord.

Du kan säkert få hur du låser upp iPhone-lösenordet med datorn i den här funktionen och återställer din enhet. Även om de flesta tror att det bara är värt att använda efter att ha tappat bort din telefon för att bli stulen och platsspårning. Vi går steg för steg i hur du använder denna iCloud-funktion för att bli av med lösenordet.

Obs: För att kunna använda den här funktionen måste iPhone vara ansluten med en Wi-Fi eller mobil internetanslutning.

Steg 1: Logga in på iCloud med ditt Apple-ID (samma som används på enheten) i ett webbläsarfönster.

Steg 2: Klicka på ikonen "Hitta telefon". Ibland kommer den att be dig ange ditt lösenord igen.

Steg 3: Nu högst upp kommer det att finnas en rullgardinsmeny, välj "Alla enheter" och välj sedan den specifika iPhone du vill låsa upp där, eftersom du kan ha mer än en enhet med samma ID.

Steg 4: När du väljer iPhone, kommer du att presenteras tre alternativ, klicka på "Radera iPhone" soptunna ikonen. Bekräfta när du tillfrågas och vänta helt enkelt på att enheten ska raderas.

Steg 5: När du är klar kommer du att kunna ställa in din enhet som ny och ställa in ett nytt lösenord.

Slutsats

iPhone-lösenordet är ett säkerhetslager som ger stark, enkel åtkomst och säkerhet till dina data. Även om det på något sätt glöms bort kan vara till stor bekymmer eftersom du inte kommer att kunna komma åt dina värdefulla data och applikationer. Som vi har framgångsrikt hacka iPhone lösenord med Upplåsning av lösenord för iPhone , några saker bör komma ihåg som vi lärde oss av den här erfarenheten: en, skapa ett minnesvärt men ändå starkt lösenord. Två, håll iOS uppdaterad. Sist, håll din enhet säkerhetskopierad.

Uppdaterad på / Postat av Andy Samuel till Amp artiklar / Följ @ Andy Samuel