"Hej, jag heter Sean och behöver akut hjälp med hur man låser upp en handikappad iphone utan itunes eller wifi. Finns det något möjligt? All hjälp är mycket uppskattad!"
iphone is disabled try again in 1 minute

Tja, vi förstår att att ha fastnat med en iPhone inaktiverad är det sista man någonsin kan föreställa sig. Vare sig det beror på barn eller någon annan anledning, sånt här kan hända vem som helst. Men oroa dig inte mer! Vi har utarbetat detta inlägg specifikt för att hjälpa alla sådana användare som letar efter en kraftfull lösning på hur man låser upp inaktiverad iPhone utan iTunes och wifi ! Fortsätt, läs artikeln vidare och utforska den själv!

Del 1: Hur man låser upp inaktiverad iPhone utan iTunes

När iPhone är inaktiverad vet vi att vi kan använda det officiella sättet - iTunes för att låsa upp den inaktiverade iPhone. Men ibland, tyvärr, kan vi inte använda iTunes för att lösa hur man låser upp inaktiverad iPhone. I det här fallet är problemet ännu mer besvärligt. Men oroa dig inte. Här är två alternativ för att låsa upp iPhone utan iTunes. Och om du vill kringgå anslutningen till iTunes utan dator kan du läsa för att veta hur man fixar inaktiverad iPhone utan dator .

Första sättet: Verktyg med ett klick

Utan att prata så mycket vill vi bara introducera ett mycket effektivt verktyg, PassFab iPhone Unlocker . Som namnet antyder kan du enkelt få din iPhone upplåst och det också, utan iTunes eller wifi. Dessutom kräver det inte ens ditt gamla lösenord eller inloggningsuppgifter! Rekommenderas för sin höga framgångsfrekvens, det här verktyget är ett problemfritt sätt att tjäna syftet. Vad mer? Tja, med detta mäktiga verktyg kan du enkelt kringgå iCloud/Apple ID-låset över alla iOS-system inklusive iOS 15 med bara några få klick. Låt oss lära oss om den detaljerade handledningen om hur man låser upp iPhone 5c utan itunes eller wifi men med Passfab iPhone Unlocker.

Steg 1: Gå till Passfab iPhone Unlocker-webbplatsen och ladda ner programvaran. Installera den och starta den sedan om. Klicka nu på "Start" från huvudskärmens gränssnitt.

main screen passfab

Steg 2: Därefter omdirigeras du till en ny skärm där du måste ansluta din iPhone till datorn och trycka på knappen "Nästa".

connect iphone

Notera: Ifall anslutningen mellan din enhet och dator inte kan upprättas normalt, kommer du att bli ombedd att starta din enhet till återställningsläget med hjälp av instruktionerna på skärmen.

Steg 3: När enheten har upptäckts och känns igen av programvaran måste du ladda ner det mest kompatibla firmwarepaketet för din enhet. För detta behöver du helt enkelt klicka på knappen "Ladda ner" över mjukvarugränssnittet.

download firmware package

Steg 4: Slutligen, efter att firmware-paketet har laddats ner, är allt du behöver göra att trycka på "Start Remove"-knappen över programvaran. Så fort du gör det påbörjas processen för att låsa upp din inaktiverade iphone med.

iphone unlocked

Vänta tills processen är klar och se till att enheten förblir ansluten hela vägen. Inom en kort stund kommer du att få ett meddelande om att din iPhone har låsts upp.

Andra sättet: iCloud

Att använda iCloud är det andra sättet du kan använda för att lösa problemet hur du avaktiverar en iPhone 5c utan iTunes. Detta är ett annat bra alternativ för dig att låsa upp en inaktiverad iPhone om du inte vill ladda ner programvara. Men du bör känna till Apple-ID och lösenord som är anslutna till iPhone och funktionen Hitta min ska vara aktiverad på iPhone. Här är de detaljerade stegen med bildguide för att låta dig veta hur du låser upp en iPhone utan iTunes.

Öppna först webbläsaren på din bärbara dator eller dator eller annan enhet, gå till www.icloud.com.

För det andra, logga in på ditt iCloud-konto och klicka sedan på "Hitta iPhone".

För det tredje, välj den låsta enheten från "Alla enheter".

iphone unlocked

För det fjärde, klicka på "Radera iPhone" för att låsa upp din inaktiverade iPhone.

iphone unlocked

Klicka slutligen på "Radera" och ange Apple ID-lösenordet igen för att börja radera enheten.

iphone unlocked

Del 2: Hur man låser upp inaktiverad iPhone utan WiFi

När din iPhone är inaktiverad är du kanske väldigt förvirrad över hur du ansluter en handikappad iphone till wifi och är orolig över att det inte finns något sätt du kan hitta för att låsa upp din iPhone. Var inte så orolig! Om ditt iPhone-system är iOS 8.0 till iOS 11 kan du försöka använda Siri bug för att avaktivera din iPhone. Här är den detaljerade guiden för hur du låser upp iPhone 5 utan iTunes eller dator.

Steg 1: Tryck först på hemknappen och håll den nedtryckt för att aktivera Siri.

Steg 2: Säg "Hej Siri, vad är klockan nu?" till Siri.

Steg 3: Klicka på "Klockan" efter att Siri har gett dig tiden, och sedan visas världsklockan på skärmen.

Steg 4: Nu måste du klicka på "+" för att lägga till en annan klocka.

Steg 5: Skriv sedan in något du gillar i sökfältet, välj dem och klicka sedan på "Dela".

Steg 6: Öppna meddelandet genom att klicka på "Meddelande" efter att ett meddelande har dykt upp.

Steg 7: Klicka slutligen på "Till" i meddelandefältet och klistra in den värdefullt kopierade texten.

iphone unlocked

Notera: Framgångsfrekvensen för denna metod är mycket låg, ha inte för mycket hopp. Om du vill lösa problemet (låsa upp inaktiverad iPhone utan iTunes) snabbt, rekommenderas den första metoden.

Tips: Anledningen till att du bör välja PassFab iPhone Unlocker

Apple är känt för sina säkerhetsnormer som de upprätthåller för att skydda användarnas integritet. Och därför finns det flera säkerhetslager som tillämpas över en iOS-enhet för att skydda data. iPhone att bli inaktiverad är ett sådant lager som aktiveras för att undvika obehörig åtkomst till enheten och data.

Nu, om du har fastnat i en situation där din iPhone är inaktiverad, måste du ansluta din iPhone till PC och få den upplåst med iTunes via Wifi eller direkt med en blixtkabel. Det är det enda officiella sättet med vilket du kan låsa upp en handikappad iphone. Men eftersom det finns tillfällen när du helt enkelt inte kan ha ett Wifi-nätverk och iTunes till hands med dig, finns det det här enda sättet att söka hjälp av ett kraftfullt verktyg som PassFab iPhone Unlocker för att låsa upp en funktionshindrad iphone utan itunes. Det är viktigt att analysera verktyget noggrant innan du använder det eftersom det också kan blockera din enhet. Men när det kommer till PassFab iPhone Unlocker finns det inget sådant att oroa sig för!

Här är fördelarna med PassFab iPhone Unlocker jämfört med andra metoder:

Fördelar:
  • Inget behov av något lösenord
  • Lätt att använda
  • kan användas för att låsa upp inaktiverad iPhone/låsa upp Apple-ID/förbigå skärmtid/förbigå MDM
Nackdelar:
  • Inte gratis

Men du behöver inte oroa dig för priset, du kan använda kupongkoden PD707 för att få 30 % rabatt.

Slutlig dom

Så det var det! Nu vet du vad du ska göra när du behöver lösa hur man låser upp en handikappad iphone utan itunes eller wifi ! PassFab iPhone Unlocker finns där för dig, den bästa möjliga lösningen när din iPhone är inaktiverad och du helt enkelt inte har tillgång till iTunes och Wifi.