Orolig för att ditt barn överanvänder iPhone och ställer in ett lösenord för skärmtid, men upptäcker att dina barn fortfarande använder telefonen under lång tid. Egentligen har iPhone/iPad några kryphål i Apples programvara. Därför kan barn använda detta kryphål för att få mer tid att spela i telefonen. Om du vill veta hur barn hackar skärmtid eller hur man kringgår lösenordet för skärmtid , kan du fortsätta läsa för att hitta svar och lösningar för att undvika dessa hack. Dessutom, om du har glömt lösenordet för skärmtid och vill ta bort det, är den här artikeln också användbar för dig.

Del 1: Vad är lösenord för skärmtid

Innan vi känner till metoderna för att bli av med skärmtid på iPhone, låt oss veta skärmtidslösenordet i detalj.

Skärmtid är en ny funktion i iOS 12 som låter dig ställa in gränser för hur mycket tid du spenderar på din telefon och ställa in tidsgränser för applikationer. Du kan också ställa in föräldrakontroller på ditt barns iPhone som att begränsa skärmens användningstid, APP-användningstid och innehåll. Varje vecka kan du få skärmtidsrapporterna, så att du kan veta hur länge ditt barn har använt telefonen.

Om din iPhone-version är 11 eller tidigare kallas den här funktionen för begränsningar. Du kan också använda den för att begränsa ditt barns skärmanvändningstid.

Del 2: Ett klickverktyg för att kringgå skärmtid utan dataförlust på iOS 15/14/13

Om du vill använda din iPhone eller iPad utan tidsbegränsning men inte känner till eller förlorar lösenordet, så här hackar du skärmtid utan dataförlust med PassFab iPhone Unlocker , 100 % framgång.

Det är en kraftfull programvara som kan användas för att ta bort nästan alla typer av lösenord. Om du stöter på en situation där du behöver ta bort lösenordet igen, till exempel Apple ID-lösenord, skärmlösenord eller andra former av lösenord, kan det vara en bra hjälp för dig.

Och du behöver inte oroa dig för om din iPhone kommer att få andra problem efter att du tagit bort lösenordet, inte alls! Vi har studerat detta i mer än tio år!

Så här använder du PassFab iPhone Unlocker för att bli av med skärmtid .

 • Ladda ner och öppna PassFab iPhone Unlocker på din dator och anslut din iDevice till den med USB.
 • För att komma igång, välj "Ta bort lösenord för skärmtid" och klicka på "Starta ta bort".

  select remove screen time passcode-passfab iphone unlockerstart remove screen time passcode-passfab iphone unlocker
 • Vänta sedan att borttagningsprocessen är klar och konfigurera din enhet enligt instruktionerna på skärmen. Sedan går du förbi skärmtiden framgångsrikt.

  removing screen time passcode-passfab iphone unlockerremoved screen time passcode-passfab iphone unlocker

Del 3: 8 vanliga sätt om skärmtidshack och vad föräldrar kan göra

Sätt 1. Ta bort och ladda ner appar igen för att kringgå skärmtid

När tiden för att använda applikationen är ute kan barn avinstallera APPEN och ladda ner den från App Store igen. På detta sätt kan barn kringgå lösenordet för skärmtid på begränsade applikationer. Operationsprocessen är som följer:

 1. Ta bort appen som har begränsningar.
 2. Öppna App Store och sök efter den appen.
 3. Klicka på "Hämta" eller nedladdningsikonen för att installera om appen.

  re-install apps to bypass screen time passcode
 4. Efter ominstallation av appen på detta sätt finns det ingen gräns för användningstiden. Barn kan använda denna programvara fritt.

Föräldrar kan göra:

Du kan inaktivera App Store för att undvika att ladda ner spel och appar. Gå till Skärmtid > Innehålls- och sekretessbegränsningar > Köp i iTunes och App Store > Installera appar > Tryck på Tillåt inte.

Sätt 2: Hur man hackar skärmtidsgräns genom att ändra tid och datum

När du ställer in lösenordet för skärmtiden måste du bestämma en start- och sluttid. Om barnen vet vilken tid du ställer in kan de ändra telefonens tid eller datum för att lura skärmtidsgränsen, så att de kan få mer tid att leka med telefonen.

De behöver bara:

 • Gå till Inställningar".
 • Välj "Allmänt" och hitta "Datum & Tid-skärm".
 • Stäng av "Automatisk uppdatering".
 • Klicka nu på den visade tid och datum och välj manuellt önskad tid och datum.

  change date and time to bypass screen time

Efter att ha gjort dessa saker kan barnen kringgå föräldrakontroll på iPhone/iPad när de spelar mobilspel.

Föräldrar kan göra:

Tyvärr finns det inget sätt att inaktivera "Inställningar", så det enda du kan göra är att förbjuda barn att använda din iPhone/iPad och inte låta dem veta lösenordet för låsskärmen.

Sätt 3. Hur man blir av med skärmtid på YouTube via iMessage

YouTube-begränsningar är ganska irriterande när barn vill titta på något. Men det finns ett sätt att övervinna det och kringgå skärmtid på Youtube. Och att lösa det här problemet är en bit av kakan.

När du öppnar iMessage-applikationen kan du se att det finns några "Applets"-ikoner ovanför tangentbordsskärmen. När du installerar appen installeras även appleten på enheten.

Så även om det finns begränsningar för användningen av APP, finns det inga begränsningar för hur man går in i appleten från iMessage.

hack screen time ios 14 via imessage

…. det är smart!

Föräldrar kan göra:

Ta bort Youtube-appen från iPhone/iPad. Samtidigt kommer även Youtubes "Applets" att avinstalleras.

Sätt 4: Förbi begränsningar på Safari genom att köra webbläsaren från Inställningar via varningsikon

När du begränsar användningstiden för App är det mycket troligt att du också kommer att begränsa tiden för att använda webbläsaren, av rädsla för att dina barn ska se några ohälsosamma saker i webbläsaren. Men observera att det är lätt att kringgå skärmtidsgränsen i webbläsaren.

De behöver bara:

 1. Gå till "Inställningar".
 2. Klicka på "Webbplats- och applösenord".
 3. Varningsikonen visas på skärmen om du ställer in samma lösenord på två eller flera olika webbplatser.
 4. Klicka på ikonen för att öppna en annan meny.

  how to bypass screen time via warning icon
 5. Välj alternativet "Ändra lösenord" så öppnas ett nytt webbläsarfönster som inte har några begränsningar.

Föräldrar kan göra:

 • Trodde du inte att det gav barn ett sätt att knäcka det genom att ställa in ett upprepat lösenord? I den här situationen, försök att inte tillåta barn att ha tillgång till iPhone/iPad, ange inte deras fingeravtryck på iPhone eller iPad eller låt dem veta lösenordet för låsskärmen.
 • Men om ditt barn går på internatskola och du vill kunna kontakta honom i det vanliga livet, kan du gå till Skärmtid > Innehålls- och integritetsbegränsningar > Innehållsbegränsningar > Webbinnehåll > Byt till endast tillåtna webbplatser. Då kan barnen bara gå till de webbplatser som är "Tillåtna".

Sätt 5: Öppna webbläsaren från tredje parts inbyggda webbläsare för att bli av med skärmtid

Många föräldrar tror att barnen inte har något sätt att surfa på någon webbplats efter att de har ställt in de tillåtna webbplatserna. Det är inte sant. Glöm inte att vissa applikationer har ett inbyggt webbläsarfönster. Till exempel använder vissa applikationer som Google apps, Facebook Messenger, Telegram, etc. länkar som öppnas i det inbyggda webbläsarfönstret.

Därför kan barn aktivera den här typen av applikationer och öppna den inbyggda webbläsaren för att titta på video eller spela onlinespel. På det sättet kan barn bli av med skärmtidsbegränsning i webbläsaren.

Föräldrar kan göra:

Lösningen på detta hack är densamma som förra. Du kan inaktivera den inbyggda webbläsaren och applikationerna med inbyggd webbläsare.

Sätt 6. Hur man kringgår skärmtid genom att stjäla skärmtidslösenord med att spela in video

Visste du att du kan få skärmtidslösenordet genom att spela in en video på skärmen? Du kanske inte förväntade dig det, men det gjorde barnen. Skärminspelning kan spela in alla aktiviteter du har gjort på skärmen i en video, inklusive scenen där du ställer in skärmtidslösenordet. Så barn kan slå på skärminspelaren för att spela in lösenordet du angav. Sedan, när skärmtiden är slut, kan de ange lösenordet för att hacka skärmtiden.

how to bypass screen time via recording video

Den här funktionen kan aktiveras på skärmen för meddelandepanelen. Många iOS-användare hittar tillbaka sitt lösenord för skärmtid på detta sätt.

Föräldrar kan göra:

När du är redo att ställa in ett lösenord för skärmtid för ditt barn, var uppmärksam på den lilla röda ikonen i det övre högra hörnet! Du kan också gå till Skärmtid > Innehålls- och sekretessbegränsningar > Innehållsbegränsningar > Skärminspelning > Välj Tillåt inte.

Sätt 7. Lägga till nytt lösenord eller Touch ID för att förbigå skärmtid

En annan metod för att kringgå lösenordet för skärmtid på iPhone ios 14 är genom att lägga till ett nytt lösenord eller pek-ID så länge man känner till Apple ID-lösenordet och skärmens lösenord.

iOS-systemet gör det möjligt att lägga till flera fingeravtryck. När ditt barn kan dessa lösenord kan han/hon lägga till sitt fingeravtryck och döpa det till "Mamma" eller "Pappa". På så sätt blir du inte misstänksam.

Föräldrar kan göra:

Låt inte ditt barn känna till ditt Apple-ID-lösenord och skärmlösenord. Och kom ihåg att kontrollera om fingeravtrycket är ditt.

Sätt 8: Några opportunistiska knep om hur man tar sig förbi skärmtid

 • Utöver ovanstående metoder om hur man kringgår lösenordet för skärmtid, kan smarta barn också se skärmtidslösenordet du anger från reflektionen av dina glasögon. Naturligtvis, om du inte använder glasögon, kommer ditt barn inte att ha denna möjlighet.
 • Dessutom kan ni barn använda en annan elektronisk produkt som kan spela in video för att få skärmtidslösenordet medan ni inte är uppmärksamma.

Föräldrar kan göra:

 • Sätt en skyddsfilm på en sekretessskärm eller täck ditt huvud med något så att ditt barn inte kan se innehållet reflekteras från dina glasögon.
 • Var alltid uppmärksam på om det finns kameror i närheten och bekämpa dina barn med vett och mod.

Varning:

Vissa artiklar indikerar att du kan kringgå skärmtid utan lösenord genom att fabriksåterställa iPhone/iPad på Inställningar, men efter min testversion måste du ange lösenordet för skärmtiden när du vill radera allt innehåll och inställningar om du ställer in det.

Vanliga frågor om hur man kringgår lösenordet för skärmtid

1. Tar bort allt innehåll och alla inställningar skärmtid utan lösenord?

Nej. Många skriver säger att fabriksåterställning av iPhone kan ta bort skärmtid utan lösenord. Men det är falskt. När du vill radera allt innehåll och inställningar på iPhone måste du ange Apple ID-lösenordet och lösenordet till skärmen. Och om du också ställer in lösenordet för skärmtid måste du också ange det innan du återställer iPhone.

reset iphone to bypass screen time passcode

2. Hur stänger man av skärmtiden?

Gå till Inställningar > hitta Skärmtid > Stäng av skärmtid > Ange den aktuella skärmtiden för att bekräfta > Tryck på Stäng av skärmtid igen för att bekräfta.

turn off screen time on iphone

3. Behöver vi ställa in lösenord för skärmtid?

Om du känner att du leker med din iPhone för länge och gör ont i ögonen kan du ställa in ett lösenord för skärmtid för att begränsa eller påminna dig själv om att det är dags att vila.

Om du har ett barn vill du när som helst kunna kontakta honom och köpa en telefon, men du är orolig för att ditt barn ska bli beroende av att leka med telefonen och inte har för avsikt att lära sig. Du kan också ställa in skärmtiden för att begränsa honom. Allt beror på din egen situation.

Sammanfattning

När du som vuxen glömt lösenordet för skärmtid är det verkligen irriterande. Och som föräldrar oroar du dig för att elektroniska produkter ska påverka barns syn och lärande. Oavsett vilken situation du vill veta hur man kringgår skärmtid Jag tror att den här artikeln kan ge dig svaret.

Men om ditt syfte är att hacka skärmtid utan lösenord, är ditt bästa val PassFab iPhone Unlocker .

passfab iphone unlocker

PassFab iPhone Unlocker

 • Lås upp alla typer av skärmlås
 • Lås upp Apple ID/iCloud utan lösenord
 • Förbi skärmtid utan lösenord
 • Gå förbi MDM utan användarnamn och lösenord
 • Stöd iPhone/iPad och senaste iOS 15-versionen

PassFab iPhone Unlocker har rekommenderats av många media, som macworld, makeuseof, appleinsider, etc.

macworld iconmuo iconapplesider icontechwalla iconthewindowsclub icon

KOMMENTAR