Det kan tyckas att du vill kringgå Remote Management (MDM) på iPhone eller iPad för att bli av med skolans eller företagets eller andras tillsyn. Eller så vill du kringgå MDM efter att ha återställt iPhone men vet inte användarnamnet och lösenordet. Eftersom din iPhone/iPad har Remote Management eller Mobile Device Management betyder det att du inte har 100 % kontroll över din enhet. En administratör har faktiskt tillgång till din iPhone och kan låsa din iPhone och komma åt dina e-postkonton, lösenord och mycket mer.

Frågan dyker upp i ditt sinne "hur man kringgår fjärrhantering på iPhone eller iPad" för att få full tillgång till vår enhet. I den här artikeln kommer vi att diskutera fjärrhantering av iPhone/iPad och lösningar i detalj.

Sätt Rekommendationsindex Metodutvärdering
inställningar ⭐⭐⭐ Du måste känna till MDM-konfigurationslösenordet för att ta bort hanteringen på iPhone/iPad. Om inte kan du inte ta bort fjärrhantering.
PassFab iPhone Unlocker ⭐⭐⭐⭐⭐ [ Stöd iOS 15] Förbigå MDM inom några minuter utan användarnamn, lösenord och MDM-konfigurationslösenord 100 % effektiv.

Del 1: Hur man tar bort Remote Management iPhone eller iPad från Inställningar

Först måste du bekräfta att din enhet har fjärrhantering eller MDM? För detta, gå till Inställningar > Allmänt > profiler eller Enhetshantering. Du kan se alternativet för profiler och enhetshantering. Men om det inte finns något alternativ till någon profil eller något annat. Då finns det ingen Mobile Device Management på din iPhone.

find profiles or device management

Om det däremot finns ett alternativ för någon profil, bekräftas det att din iPhone har MDM. Nu dyker frågorna upp som hur skulle vi kunna förbigå iPhone eller iPad fjärrhantering. Så låt oss gå till saken.

Detaljerade steg för hur du tar bort MDM på iPhone/iPad:

1. Gå till Inställningar > Allmänt > Rulla ned för att hitta Enhetshantering.

2. Klicka på den så ser du en MDM-profil.

3. Klicka på "Ta bort hantering" och välj det igen för att bekräfta.

click remove management

4. Ange nu MDM-konfigurationslösenordet för att radera MDM-profilerna för att ta bort fjärrhantering för iPad/iPhone.

Notera: Ta bort fjärrhantering iPad/iPhone innebär att du raderar allt i din iPhone/iPad. Se därför till att du har en säkerhetskopia av dina data innan du raderar dem. Det kan ta några minuter. Efter detta, gå in i inställningarna igen och checka ut.

Om profilalternativet fortfarande är tillgängligt eller om profilen har installerats om igen, betyder det att din iPhone är registrerad och installerad via ett Apples enhetsregistreringsprogram. Då finns det ingen lösning för att ta bort MDM-profilen.

Läs också: Vad är fjärrhantering iPhone/iPad och hur man tar bort

Del 2: Hur man kringgår fjärrhantering iPhone eller iPad med ett verktyg

Om du inte känner till MDM-konfigurationslösenordet är ditt bästa val PassFab iPhone Unlocker . Det är en kraftfull programvara som kan hjälpa dig att hantera fjärrhantering iPhone/iPad-bypass snabbt och effektivt utan behov av användarnamn och lösenord.

Så här tar du bort Management iPhone/iPad med PassFab iPhone Unlocker:

Steg 1: Starta din PassFab iPhone Unlocker

Först måste du ladda ner och installera PassFab iPhone Unlocker på din Mac IOS eller Windows. Efter installationsprocessen. Starta nu din PassFab iPhone Unlocker, anslut enheten till datorn och välj Bypass MDM för att kringgå Mobile Device Management.

select bypass mdm

Steg 2: Förbigå fjärrhantering eller MDM på iPhone eller iPad

Nu måste du klicka på "Start"-knappen för att påbörja förbikopplingsprocessen.

click start to bypass

Efter några ögonblick skulle det göras framgångsrikt. Efter att ha kringgått MDM framgångsrikt kan du aktivera din iPhone och ha full tillgång till din enhet.

bypassed mdm successfully

Vanliga frågor relaterade till Bypass/ Remove Remote Management eller MDM

F1: Är det säkert att ha MDM-profil på iPhone/iPad?

Egentligen är det inte säkert att ha MDM-profil på iPhone eftersom det medför många begränsningar och begränsningar.

För det första kan du inte ta bort eller installera appar om det finns MDM-profil på iPhone/iPad. För det andra kanske din enhet inte kan ansluta till datorn eller en annan enhet. För det tredje kan det begränsa din personliga information, iCloud-foton och meddelanden kan påverkas.

F2: Var är enhetshantering i iPhone-inställningarna?

Du kan gå till Inställningar > Allmänt > Enhetshantering. Men bara om du har installerat enhetshantering tidigare kan du se det i "Allmänt". Om inte, kan du inte hitta det i "Allmänt".

F3: Hur vet jag om min iPhone har MDM?

Men för att kontrollera MDM, gå in i dina inställningar, och högst upp i menyn kan du se det övervakade meddelandet. Dessutom kan du också kontrollera dess profiler och funktioner genom att gå till Inställningar > Allmänt > profiler och enhetshantering.

Slutsats

Och det är obligatoriskt att ta bort Remote Management eller Mobile Device Management. För detta måste du kontakta säljaren. Däremot kunde det göras på några minuter PassFab iPhone Unlocker . Gör först en anslutning framgångsrikt och kör Bypass-processen för att kringgå Remote Management iPad eller iPhone.

passfab iphone unlocker box
  • Lås upp ett 4-siffrigt/6-siffrigt lösenord för skärmen
  • Lås upp Touch ID och Face ID
  • Lås upp Apple ID/iCloud utan lösenord
  • Gå förbi MDM utan användarnamn och lösenord
  • Stöd iPhone/iPad och senaste iOS 15-versionen