Med teknikens framsteg är säkerhet den viktigaste punkten som en användare tänker på innan de köper en mobiltelefon. Samsung tillhandahåller ett av de bästa skärmmönsterlåsen för att låta dig vara den enda som kommer åt din telefon. Men har du någonsin blivit utestängd från Samsung Galaxy-enheten och kan inte komma ihåg dess mönster? Om ditt svar är "Ja" har du kommit till rätt ställe. Efter detaljerad forskning kom vi över de fyra bästa mjukvarana för Samsung Galaxy lock bypass. Här är listan över programvara som kan hjälpa dig att återfå åtkomst till din Samsung Galaxy.

Topp 4 programvara för Samsung Galaxy Pattern Bypass

Innan artikeln börjar kan du undra hur du låser upp mönsterlås i Samsung utan att förlora data. Tja, generellt sett kan du bara göra det i vissa situationer, till exempel att du måste rota din telefon och träffa specifika telefonmodeller. I de allra flesta fall finns det inget sätt att undvika förlust av lösenordet i processen att ta bort lösenordet. Så att välja ett pålitligt verktyg är det bästa sättet för dig.

1. PassFab Android Unlocker

Vår topp på listan står sig PassFab Android Unlocker , en av de bästa lösningarna på ditt problem. Oavsett om du står inför någon typ av lösenordslåsproblem kan det ta bort Android-skärmlåset med tre steg. Den senaste versionen stöder också borttagning av Samsung FRP Lock utan lösenord.

Dess senaste uppdatering stöder 99% av Android-telefoner inklusive den senaste Samsung S10 och Note 10 också. Om du tror att din enhet kommer att skadas eller skadas, oroa dig inte för det, PassFab Android Unlocker kommer automatiskt att upptäcka ditt mobilsystem och organisera sig med det. Så, "Hur fungerar det här verktyget?" Låt oss ta en titt.

Tar bort Android-låsskärmen

  • Ladda ner och installera PassFab Android Unlocker och starta den.
  • När du har anslutit din enhet väljer du "Ta bort skärmlås".remove screen lock feature
  • Det kommer att installera dykare för din enhet. När du har installerat klickar du på "Start"-knappen i det nedre högra hörnet.click start
  • Nu kommer det att visa dig ett varningsmeddelande om förlust av data, klicka på "Ja" för att gå vidare.confirm erase all data
  • Det kommer att börja ta bort din Androids skärmlås.removing lock screen
  • När du har tagit bort kommer du att få ett framgångsrikt meddelande. Koppla nu bort enheten och börja använda den utan lås. remove lock screen successful

2. iSeePassword

iSeePassword är känt för att ta bort lås på skärmen utan att skada din enhetsdata. Även om det bara fungerar på LG och Samsung men är oslagbart när det kommer till snabbhet. Inom några minuter har du tillgång till all din enhets data oavsett om skärmlåset är en pinkod, ett mönster eller ett fingeravtryck. Fullt kompatibel med det senaste Android OS Android 7.1.

iseepassword android unlocker

3. Dr Screen Unlock (Android)

Dr Android Screen Lock Remover kan ta bort alla fyra typer av skärmlås. Dess användarvänliga gränssnitt gör att du slipper konsultera någon teknik. Dess framgångsfrekvens för att ta bort FRP-lås är mycket låg. Dessutom stöder den inte alla typer av enheter.

4. iSkysoft Toolbox - Unlocker (Android)

iSkysoft Toolbox för Android är en allt-i-ett programvara för Android-mönsterupplåsning för nedladdning av PC. Som verktygslåda har den alla funktioner du behöver för att fixa problem med Android-enheter som borttagning av lås, säkerhetskopiering och återställning av dataextraktion, SIM-upplåsningar, rot- och skärminspelare. Det erbjuder dig verkligen flera lösningar i en mjukvara. Den enda begränsningen är att den bara stöder Android 6.0 och tidigare.

iskysoft android unlocker

Dessa var listan över topp 4 programvara med sina begränsningar när det gäller att ta bort skärmlås. Nu när du vet hur du låser upp din enhet kan du enkelt återfå åtkomst på ett problemfritt sätt. Om du följer vår åsikt kommer vi att föreslå att du använder PassFab Android Unlocker eftersom det ger ett snabbt och säkert sätt att låsa upp din enhet. Varsågod, prova det och dela din upplevelse med oss. Dela även dessa lösningar till den som behöver dem mest.

Sammanfattning

Artikeln tar upp hur man låser upp mönsterlås i Samsung utan att förlora data och tar upp 4 verktyg som kan vara användbara i processen. Av all programvara som nämns i denna artikel, jag personligen sak PassFab Android Unlocker är ett snabbt och effektivt verktyg för att låsa upp Samsung-telefoner.