unlock android phone without google account-start unlock

Är du Samsung-användare? Om du är det, läs den här artikeln för att lära dig något om det. Som vi vet har många användares Samsung-konton låsts på grund av en mängd olika faktorer, inklusive att köpa en begagnad telefon, utföra en onormal fabriksåterställning, glömma sitt lösenord och så vidare. Och utan lösenordet för Google-kontot kan vi inte komma in i Samsung-telefonen. Vad kan du göra om du råkar ut för en sådan situation? Finns det ett sätt för Förbigå Samsung-konto ? Om du vill veta dessa, läs den här artikeln för att få reda på svaret.

Del 1: Kan jag kringgå Samsung-kontot?

samsung account bypass

Utan ett lösenord är det vanligtvis omöjligt att ta bort ett Samsung-konto. "Är det möjligt att återställa mitt Samsung-konto utan lösenord?" är en fråga som vi ofta får. Och svaret är "Ja". Så i den här artikeln kommer vi att fokusera på 6 olika sätt som du kan kringgå Samsung-kontolåset.

Du kan fortsätta läsa för en omfattande guide om hur du kringgår ditt Samsung-konto om du är intresserad av eller om du står inför problemet.

Del 2: Hur kringgår jag Samsung-kontolås? (4 sätt)

Förbigå Samsung-konto är möjligt och kan vara ganska enkelt endast om du väljer en lämplig och 100% arbetsmetod. Du kanske hittar så många metoder där ute men bara ett fåtal av dem fungerar bra för dig.

Så för att spara lite tid har vi testat och presenterat 6 metoder för dig så att du kan veta hur du kringgår Samsung-kontot. Låt oss nu få en snabb översikt över de fyra bästa metoderna för att kringgå Samsung-kontot.

1:a: Hitta kontot tillbaka

Den första metoden du kan kringgå Samsung-kontot är att hitta tillbaka. När du har hittat Samsung-kontot kan du använda det för att logga in på Google-kontot och få tillgång till din enhet. Följande är stegen för förbikoppling av Samsung-kontolås:

 • Börja med att navigera till account.samsung.com.
 • Klicka på "Logga in/Skapa konto" i det övre högra hörnet. Och för att återställa ditt lösenord eller ID, klicka på "Hitta ID eller Återställ lösenord".

  unlock android phone without google account-start unlock
 • Klicka på "Hitta ID" och ange informationen innan du hittar ID, inklusive ditt namn och födelsedatum. Följ sedan instruktionerna för att hitta tillbaka ditt ID och återställa ditt lösenord.

  unlock android phone without google account-start unlock
 • Om du kommer ihåg ditt ID, klicka på "Återställ lösenord" och ange ditt Google-konto-ID och klicka på "Nästa", återställ sedan ditt lösenord enligt instruktionerna.

  unlock android phone without google account-start unlock

2:a: Använd nödsamtal

Den andra metoden är att använda nödsamtal. Det är lite komplicerat och inte nödvändigtvis lyckat. Och du bör se till att din telefon har en Wi-Fi-anslutning och att du måste ta ut simkortet på din telefon. Dessutom, genom att använda det här sättet för att lösa hur man kringgår Samsung-kontolås behöver Privacy Tab. Här är de detaljerade stegen:

Slå först på telefonen, välj önskat språk och tryck på startknappen.

För det andra, välj NÖDSAMTAL och slå sedan 000. Klicka sedan på samtalsknappen >> tryck på menyn med tre punkter >> tryck på Kontakter. Du kommer att dirigeras till nästa skärm; klicka på den lilla larmboxen och lägg sedan på. Du kommer att presenteras med ett alternativ för hemknapp, skjut det och klicka på OK.

samsung account bypass

För det tredje, för att slutföra processen, navigera till knappsatsalternativet > klicka på mikrofonalternativet på knappsatsen > klicka på alternativet Google App > välj OK.

För det fjärde, säg "slå på Wi-Fi" högt till Google Assistant för att aktivera Wi-Fi-tjänsten. När det är aktiverat skriver du Inställningar i Googles sökfält. Du navigerar till konfigurationsmenyn, scrollar sedan ned till avsnittet för säkerhetskopiering och återställning och klickar på Återställ fabriksdata > Återställ telefon > Ta bort alla.

Dessutom måste du gå tillbaka till säkerhetsalternativet i Inställningar. Klicka på Återaktiveringslås > OK. Ange den begärda informationen och bekräfta den.

Notera: Om det här tillvägagångssättet inte fungerar kan du gå tillbaka till sidan med Wi-Fi-inställningar och klicka sedan på knappen "Nästa". Och om den ber dig att aktivera kan du trycka på ANVÄND Wi-Fi. Och följ sedan instruktionerna för att kringgå Samsung-kontot.

3:e: Använd borttagningsverktyget

Det finns olika borttagningsverktyg för att kringgå Samsung-kontoverifiering. Men du bör notera att dessa Samsung aktiveringsborttagningsverktyg inte är gratis. Men om ovanstående sätt inte kan hjälpa dig att lösa problemet, är detta sätt ett mycket bra val. Du behöver bara spendera lite pengar för att lösa ditt problem snabbt och enkelt.

Det finns många borttagningsverktyg på marknaden, du kan ta reda på det själv och välja det bästa för dina behov. Några av Samsungs verktyg för borttagning av återaktivering är följande:

1. Gratis upplåsningar

2. WorldUnlock Codes Calculator

4: Kontakta Samsung Support

Den sista metoden du kan prova är att söka hjälp från Samsungs support. Du kan be om hjälp online eller gå till offlinebutikerna för att söka hjälp från professionell personal, eller så kan du också ringa efterförsäljningssamtal. De kommer säkert att vara glada att hjälpa dig. Och du kan kringgå Samsung-kontot med hjälp av dem.

Del 3: Aktivera FRP-lås på Samsung-enheter? Hur man låser upp?

Efter att ha kringgått Samsung-kontolåset, öppnar du fortfarande Google-kontolåset? Oroa dig inte, det kommer att skötas av PassFab Android Unlocker . Som en kapabel Android-lösenordsupplåsningsapplikation gör den att du kan kringgå Samsung FRP-lås.

Låt oss nu ta en titt på den detaljerade guiden för att se hur det fungerar som ett Samsung FRP-låsverktyg:

Steg 1: Installera PassFab Android Unlocker på din enhet.

Steg 2: Anslut din Android-enhet via USB-kabel till din dator och klicka sedan på funktionen "Ta bort Google Lock(FRP)".

samsung account bypass

Steg 3: Du kommer att se detaljerna och kan fortsätta genom att klicka på "Börja ta bort".

samsung account bypass

Obs: Innan du tar bort Android-enheten, se till att den är ansluten till Wi-Fi.

samsung account bypass

Steg 4: i det här steget, använd en annan Samsung-telefon som inte är låst och följ följande steg för att låsa upp din låsta telefon.

samsung account bypass

Steg 5: Då har ditt Google FRP-lås tagits bort!

samsung account bypass

Slutord

Vi har diskuterat Förbigå Samsung-konto i ovanstående inlägg. Jag antar att du nu inte är rädd för problemet med hur man kringgår Samsung-kontot. Du kan välja ett enkelt och bekvämt tillvägagångssätt som gör att du kan arbeta mer effektivt och effektivt.

Dessutom, om du också ställer in FRP-lås, kan du använda PassFab Android Unlocker att hjälpa dig.

passfab android unlocker box
 • Ta bort lösenordet för Android-låsskärmen
 • Ta bort Sumsung Google Lock(FRP) på Windows
 • Supportmönster, PIN-kod, fingeravtryck, etc
 • Stöd alla Android-versioner