För att inte låta andra komma åt vår telefons privata data använder vi alltid det bästa av sekretessinställningarna och funktionerna när det gäller lösenord eller mönster. Det är det säkraste sättet att säkerställa att bara du kan komma åt din data och ingen annan. Men i den här eran där nästan varje app eller programvara kräver ett slags lösenord, är det lätt att glömma mönstret eller lösenordet. Vad händer om du hamnar i samma situation? Den här artikeln handlar om Samsungs upplåsningsdetaljer. Om du vill veta hur man låser upp en Samsung-telefon utan koden , lita på oss och läs den här artikeln noggrant och få bort dina tvivel. Låt oss börja låsa upp Samsung utan kod utan vidare.

Topp 3 sätt att låsa upp Samsung-telefon utan koden

Här är de 3 användbara sätten vi pratade om för en stund sedan. Låt oss börja veta hur låsa upp Samsung-telefon utan lösenord med dessa metoder en efter en.

1. Genom Hitta min mobil

Hitta min mobil är en specialtjänst för Samsung-användare som tillåter olika funktioner. Detta hjälper dig att låsa upp din Samsung-telefon på några minuter. Förutom upplåsning kan du använda den här tjänsten som en plattform för säkerhetskopiering och återställning eller så kan du radera data och mer. Om du vill kringgå enhetens lås, här är stegen som måste följas. Observera att för att använda detta måste du aktivera funktionen för fjärrkontroller genom att "Inställningar" > Låsskärm och säkerhet" > "Hitta min mobil" > aktivera "Fjärrkontroller". Se också till att logga in på ditt Samsung-konto.

 • Steg 1: Öppna din webbläsare och besök Find My Mobile officiella webbplats.
 • Steg 2: Logga in med ditt Samsung-ID och lösenord.
 • Steg 3: Välj alternativet "Lås upp" från de angivna flikarna.choose unlock
 • Steg 4: Klicka nu på knappen "Lås upp". Den kommer att upptäcka all skärmlåsinformation.click unlock
 • Steg 5: Du måste nu skriva in ditt Samsung-kontolösenord för att bekräfta.type samsung account password

2. Av PassFab Android Unlocker

Här är den andra och mest rekommenderade metoden för att låsa upp en Samsung-telefon utan koden. Introducerar PassFab Android Unlocker , ett mycket effektivt verktyg designat för att låsa upp olika Android-lås som PIN-kod, mönster, lösenord och även kan kringgå fingeravtryckslösenord. Dessutom kan det hjälpa användaren att ta bort Samsung FRP-lås utan alla lösenord med lätthet. Låt oss veta hur du kan låsa upp en Samsung-telefon med det här verktyget med hjälp av följande steg-för-steg-guide.

 • Steg 1: Till att börja med måste du besöka den officiella webbplatsen för PassFab och ladda ner den därifrån. När den har laddats ned, installera den och starta verktyget.
 • Steg 2: När du startar programmet kommer du att se de två flikarna på huvudskärmen. Välj "Ta bort skärmlås" från de två alternativen. Skaffa din USB-kabel och anslut din Android-enhet till datorn.remove screen lock feature
 • Steg 3: Efter framgångsrik anslutning av enheten måste du klicka på "Start"-knappen från nästa skärm som dyker upp.click start
 • Steg 4: Bekräfta nu din åtgärd genom att klicka på alternativet "Ja" i nästa popup. På så sätt låser du upp Samsung-telefonen utan lösenord. Vänta i några sekunder och klicka på alternativet "Klar".remove lock screen successful

Här är videohandledning om hur du använder PassFab Android Unlocker för att låsa upp Samsung-telefonen:

3. Genom fabriksåterställning

Det sista sättet att låsa upp Samsung utan kod är att använda sig av fabriksåterställning. Här är stegen som ska följas.

 • Steg 1: Tryck och håll ned ström- och volym ned-knapparna samtidigt. Bootloader-menyn kommer.
 • Steg 2: Använd volym ned-knappen för att nå alternativet "Återställningsläge" och välj det med "Ström"-knappen.
 • Steg 3: Tryck nu länge på knapparna "Power" och "Volym upp" för att gå in i återställningsläge.
 • Steg 4: Gå till "Torka data/fabriksåterställning".
 • Steg 5: Slutligen, välj "Starta om systemet nu". Din enhet kommer att startas om nu och låser upp den.factory reset samsung

Sammanfattning

Att vara frustrerad över situationen med glömt lösenord är acceptabelt. Och vi förstår hur man kan känna sig när de inte kan komma åt sin enhet. Nu måste du vara avslappnad efter att ha läst om hur du låser upp Galaxy S7 aktiv utan kod eller någon annan Samsung-enhet. Vi delade med oss av dina tre olika metoder som kan hjälpa dig att lösa problemet. Du kan gå tillsammans med den som du känner dig lämplig. Men för att avlasta dig rekommenderar vi PassFab Android Unlocker eftersom det är det professionella sättet att låsa upp Samsung utan kod och gör ingen skada när den används. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig med den här artikeln. Om du gillade det, vänligen dela det med dina vänner och låt oss veta vilken metod du använde. Tack!