Samsung har gett Apple en tuff tid på sistone, och det har blivit mer uppenbart med Samsung S22 och Samsung S22 Plus. Denna smartphone tillhör Galaxy-versionen och är känd för 5G-konfigurationen. Allt från Exynos 2200-chipset till en stor skärm på 6,8” och 5000 mAh batteri, det finns så mycket med denna smartphone som har fångat allas uppmärksamhet.

Dessutom är den integrerad med en mängd olika säkerhetsfunktioner, men det slutar med att många glömmer det grundläggande lösenordet för låsskärmen. Så om du har glömt Samsung-lösenordet och inte vet vad du ska göra om du har glömt ditt Samsung-lösenord, delar vi hur du låser upp Samsung-telefonens glömda lösenord. Med det sagt, vi nämner olika metoder för att hjälpa dig!

Metod ett – Hur man låser upp Samsung-telefon Glömt lösenordsanvändning PassFab Android Unlocker

PassFab Android Unlocker har vunnit enorm popularitet under de senaste åren på grund av hur lätt det hjälper till att kringgå lösenorden och låter människor få tillgång till enheten när de glömt Samsung-lösenordet. Det bästa med den här appen är att den är bekväm att använda, och du behöver ingen teknisk expertis. Så om du är redo att få tillgång till din Samsung S22 eller S22 Plus kan du ladda ner PassFab Android Unlocker, och när den väl har laddats ner kan du följa instruktionerna nedan;

 • Starta appen och välj knappen "ta bort skärmlås" och när du är klar anslut din Samsung-telefon till datorn med hjälp av en USB-kabel. Om din telefon är Samsung Galaxy S22 kan du välja "Ta bort skärmlås" i nästa gränssnitt.

  click remove screen lock featureselect remove screen lock
 • Tryck på startknappen.

  click start
 • Som ett resultat kommer en påminnelse att dyka upp på skärmen som frågar om att ta bort lösenordet kommer att radera enhetens data, och du måste trycka på ja-knappen.

  confirm erase all data
 • Vänta nu ett tag och låsskärmen tas bort. Du kan klicka på knappen klar för att avsluta processen.

  remove lock screen successfully

Metod två – Använd Hitta min mobil

Hitta min mobil är en funktion i Samsung-enheter som hjälper användare att hitta sina stulna telefoner i händelse av stöld eller om en användare glömt Samsung-lösenordet. Det är dock ett lämpligt sätt att kringgå lösenordet på din Samsung S22 och Samsung S22 Plus. Med avsnittet nedan kommer du att kunna hitta instruktionerna att följa, såsom;

 • Först av allt, öppna Hitta min mobil på Samsungs webbplats och logga in med ditt Samsung-konto. Tryck på "Lås upp" på menyn.

  choose unlock
 • Klicka på knappen "lås upp". Var noga med att ange ett nytt lösenord och tänk på det.

  click unlock
 • När den är klar kommer smarttelefonen att låsas upp och du kommer att kunna använda din telefon.

  type samsung account password

Metod tre – Använd fabriksåterställning

Fabriksåterställning är det sista alternativet om du vill kringgå lösenordet på din Samsung-smarttelefon, och de ovan nämnda två alternativen fungerar inte för dig. Men innan vi nämner stegen att följa måste du komma ihåg att det kommer att radera all tillgänglig data på din telefon. Så, om du är bra med det, delar vi stegen för att använda fabriksåterställning för att kringgå telefonen, till exempel;

 • Öppna meddelandefältet genom att svepa nedåt från skärmens överkant och välja inställningar.

 • Klicka på alternativet för säkerhetskopiering och återställning.

 • Välj fabriksåterställning.

 • Välj alternativet för återställning av enhet.

 • Klicka på alternativet radera allt.

 • Samsung-smarttelefonen stängs av och startar om om ett par minuter.

Slutsats

Det kan vara utmanande att komma ihåg så många lösenord, vilket är anledningen till att många människor glömmer Samsungs telefonlösenord. Så följ bara informationen från den här artikeln så kommer du att kunna använda din Samsung-telefon utan krångel.

KOMMENTAR