Google FRP-lås är ett säkerhetsverktyg för fabriksåterställningsskydd tillgängligt på Android 5.1 till Android 11. Även om FRP tillhandahåller en säkerhetsfunktion för användare kan det orsaka problem att komma in på din enhet om användarna som har glömt sina inloggningsuppgifter eller de som köper begagnade/begagnade telefoner. Och dagens artikel kommer att guida dig om hur du kringgår Google-lås och FRP på Samsung.

Del 1: Hur man kringgår Google Lock på Samsung Android 11

[Vårt val] Sätt 1: Gå förbi Samsung FRP via PassFab Android Unlocker

Kan inte komma åt din telefon eller vet inte hur man kringgår FRP Samsung kommer inte längre att bli ett knepigt problem för dig. Som ett professionellt verktyg för lösenordsupplåsning kommer PassFab Android Unlocker att vara din enda lösning för att hjälpa dig kringgå FRP-låset. Här är några av dess fantastiska funktioner.

 • Bli av med alla begränsningar för fabriksåterställningsskydd för att njuta av alla funktioner.
 • Gå förbi Samsungs Google-konto utan lösenord (Windows och Mac).
 • Stöd Samsung-enheter från Andriod 6/7/8/9/10/11, inklusive S22.

Följ stegen nedan för att lära dig hur du kringgår FRP Samsung Android 11:

 • Ladda ner och öppna PassFab Android Unlocker på din dator.

  Anslut din Samsung-enhet via en USB-kabel och välj [Ta bort Google Lock (FRP)]. Välj [Android 11] och klicka på [Start].

  click remove google lcok feature

  För att fortsätta upplåsningsprocessen måste du: Förbereda en annan Samsung-telefon som kan fungera (ingen begränsning av system och telefonmodell).

  confirm device os version
 • App för säkerhetskopiering

  I det här steget använder du en annan Samsung-telefon som inte är låst för att ladda ner appen [Alliance Shield] och säkerhetskopiera appen till ditt Samsung-konto. Klicka på Nästa och följ guiden för att säkerhetskopiera appen till ditt Samsung-konto.

  backup alliance shield
 • Återställa säkerhetskopia.

  I steget för att återställa säkerhetskopiering, klicka på [Visa] för att gå till Samsung Galaxy Store och ladda ner appen [S9 Launcher]. Och följ sedan guiden för att återställa säkerhetskopiering.

  download s9 launcher
 • Ta bort helt.

  Efter att programmet tagit bort låset kan du gå in på startskärmen på Samsung. Gå till Inställningar > Allmän hantering > Återställ och fabriksåterställ din enhet för att helt kringgå FRP.

  log into alliance shield

Sätt 2: Hur kringgår jag Google-verifiering efter återställning på Samsung?

När du har återställt din Samsung-enhet till fabriksinställningarna kan du behöva kringgå Google-kontot. Titta på följande instruktioner om hur du kringgår Google-låset på Samsung.

 • När du har valt språk och anslutit till WI-FI kommer din enhet att dirigeras till Google-kontoverifiering.
 • På tangentbordet, tryck och håll ned "@" för att aktivera inställningsmenyn.

  hold the character
 • Välj Google Keyboard Settings, tryck på prickarna längst upp på skärmen. Välj alternativet Hjälp och feedback från menyn.

  tap google keyboard settings
 • Välj "Using Google Keyboard" och välj sedan valfri text från sidan och klicka på WebSearch.

  select using google keyboardhold any text to select it
 • Ange Inställningar i sökfältet.

  tap settings below search box
 • Från menyn klickar du på Om telefonen.
 • Hitta byggnummer och klicka på det sju gånger. Det kommer att aktivera utvecklaralternativen.
 • Gå tillbaka till menyn och ange det olåsta utvecklaralternativet. Öppna nu OEM Unlocking och tryck tillbaka två gånger.
 • Nu måste du starta om enheten och ansluta till WI-FI igen. Du kommer att bli ombedd att skapa ett nytt Google-konto, varefter du kan komma åt din enhet.

Sätt 3: Fråga Samsung Support om hjälp

Om du inte vill använda programvara eller ett alternativt sätt att låsa upp ditt Samsung Google- och FRP-lås kan du kontakta Samsung Support . Du kan också besöka auktoriserade servicecenter och kontakta kundsupportleverantören för att hjälpa dig. Det är dock nödvändigt att ha inköpsbevis eller bevis på ägande som du kan visa upp för Samsungs support.

Del 2: Vad du bör veta?

 • Är det möjligt att kringgå Google FRP Lock på Samsung Android 11?

  Eftersom Android 11 släpptes den 8 september 2020 kan många människor stöta på problemet med hur man kringgår Google Lock på Samsung Android 11. Det är ett knepigt problem under en period. Men nu har våra tekniker hittat ut de bästa lösningarna på detta problem. Vi rekommenderar starkt att du använder metoden för PassFab Android Unlocker vilket är den mest effektiva metoden.

 • Kommer jag att förlora all data om jag kringgår Google FRP-lås på min enhet?

  Det är oundvikligt att all data raderas när du tar bort Google-kontot på din enhet.

Slutsats

Telefonen låses upp efter fabriksåterställning kan vara irriterande. Oavsett om det är ett lösenord eller ett Google-kontolås, PassFab Android Unlocker ger dig ett bekvämt sätt att låsa upp din enhet på nolltid. Det är ett starkt rekommenderat upplåsningsverktyg som garanterar åtkomst till din låsta enhet.

KOMMENTAR